Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?



Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ ψόφησα στα γέλια!

15 σχόλια:

Mayhem είπε...

ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ

Το Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στη δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ. Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ. Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο !!!.

Εμείς ερωτάμε..... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους. Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ. Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο !.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω. εμπεριέχονται 48 εκατ τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά $ 960.000.000. 000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι : 960 τετράκις εκατομμύρια δολάρια !!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000
Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκατομμύρια δολάρια) !!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ .... Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία....

Durden_Alie είπε...

Υπεραπλουστευμένη έως και καρατζαφερολιακουρόπληκτη η ανάλυσή σας, φίλε Mayhem...(και ναι, ο συνήθης ύποπτος "ανθέλλην", "μιαρός Εβραίος", "Αντίχριστος" George Soros δε θα μπορούσε να λείπει)

Από πότε ο ορυκτός πλούτος μιας χώρας μεταφράζεται σε απευθείας "ζεστό μετρητό" για τους κατοίκους της; Πέρα από την καθαρά προσωπική και αρκετά ρομαντική μου άποψη που λέει ότι το ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ γεγονός της γέννησης κάποιου σε δεδομένο τόπο δεν του δίνει κανένα ιδιοκτησιακό δικαίωμα στους φυσικούς πόρους του τόπου αυτού, νομίζω ότι η παραπάνω "λογική"--και τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία--του "1 κιλό ουράνιο στην αυλή μου = 1 δισεκατομμύριο ευρώ για μένα και-δεν-πάνε-να-γαμηθούνε-όλα-εγώ-τώρα-είμαι-πλούσιος" θα μπορούσε ενδεχομένως να εφαρμοστεί κατά προσέγγιση σε μια κοινωνία με κρατικοποιημένα μέσα παραγωγής, μια κοινωνία τύπου ΕΣΣΔ που ξέρω πόσο ονειρεύεσαι, Mayhem! :-P Για να μην αναφερθώ στο πόσο αμφισβητώ τα παραπάνω στοιχεία τα οποία μου θυμίζουν εκείνη την παλιά ταινία με τον Κωνσταντάρα που του έριξαν λίγο πετρέλαιο στο πηγάδι κι αυτός άρχισε να ονειρεύεται πετρελαιοπηγές, εμίρηδες και...ντούπου ντούπου οι αντλίες! :-Ρ

Και κάτι τελευταίο...Εγώ δε θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερό αν είχα την υψηλότερη συγκέντρωση ραδονίου στο περιβάλλον μου. Και αυτό εντελώς ιατρικά, γνωρίζοντας πόσο καρκινογόνο είναι το συγκεκριμένο στοιχείο και για πόσους καρκίνους του πνεύμονα ευθύνεται! Αλλά είπαμε, εγώ είμαι κομματάκι ρομαντικός και μη πρακτικός! :-)

Mayhem είπε...

αγαπητέ μου γιατρέ! καλησπέρα!!!!
18 χρόνια στην μάπα έτρωγες το ουράνιο. οπότε δε σε σώζει τίποτα. αυτό είναι γνωστό και μάλιστα είχα διαβάσει μια μελέτη για τον καρκίνο σε περιοδικό. ο νομός Σερρών είναι 1ος στους θανάτους από καρκίνο για 2 λόγους. από τους βούλγαρους και το ουράνιο.

αυτά τα ραδιενεργά μας τα έλεγε και ο μεγάλος φυσικός μας στον Λύκειο! ονόματα δε λέμε.... (αυτός και αν δεν έβλεπε βελόπουλο!)..

χαχαχα. θυμήθηκα και το άλλο. είχε έρθει σε σας με μηχάνημα που μετρούσε την ραδιενέργεια? χαχαχα

τέλος των πάντων ξέφυγα. φίλε μου όλα αυτά τα "καλούδια" ανήκουν σε ελληνικό έδαφος. οπότε είναι "δικά" μας. τώρα πως μπορούν να τα αξιοποιήσουν, δεν γνωρίζω. και κυρίως πως να τα παράγουν.

υ.γ. μη ξεχνάς πως κάτω από το σπίτι σου ρέει άφθονο νερό που στο μέλλον θα σε κάνει νέο Ωνάση! χαχαχα. α ναι, μπορεί να βρεις και λίγο χρυσό! χαχαχαχα για σα ρε χρυσορόης..........


παίδες, όλα αυτά τα ωραία θα τα βρείτε στου Νιγρίτα. γιατί εκεί μένουν τα καλύτερα ξεκαπίστρωτα παλιογάδαρα :):):) ούμπρια λύκους...

Durden_Alie είπε...

Είχα μια υποψία για το ποια ήταν η πηγή όλων αυτών αλλά δεν ήθελα να το πω με την πρώτη...χαχαχαχαχα

Σας είχε πει και το άλλο με το βουναλάκι στο Στρυμονικό που πήγε να το μετρήσει με το μετρητή Geiger; χαχαχαχαχαχα

Και μια ερώτηση κρίσεως...Γιατί οι 9 στους 10 βελοπουλόπληκτοι είναι κάτι τέτοια αργόσχολα κοπρόσκυλα; Σαν έναν άλλο αρχιπαπάρα (νευροχειρουργός κατά τα άλλα) στο Νοσοκομείο που όλη μέρα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να κάθεται σ' ένα γραφειάκι και να πίνει καφέ και προχθές βγήκε από το λαγούμι του κραυγάζοντας "Έτοιμο το πρώτο τζαμί στην Ελλάδα! Κρεμάλα στους προδότες του έθνους!" Ρε άντε και γαμήσου αρχίδι, λινάτσα, κηφήνα που έχεις και άποψη!

Και μια δεύτερη ερώτηση κρίσεως : Ο αέρας που αναπνέεις και είναι σε ελληνικό έδαφος σου ανήκει; Τα ζώα που περπατούν σε ελληνικό έδαφος; Το νερό του Στρυμόνα; Δύσκολα θέματα...:-)

frontman είπε...

@Durden_Alie:
Είσαι θεός!
Τέλος!!

skinpop είπε...

Το φυσικό περιβάλλον μες στο οποίο ζεις, σου ανήκεις και το λυμαίνεσαι?
Όσο για το περιστατικό με το τζαμί, καθρεφτίζει λίγα παρωχημένα μυαλά. Ενδεικτικά, στην Αθήνα υπάρχει Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης που το ελληνικό τμήμα του ΙCOM το βράβευσε. Το πρώτο αντίστοιχο μουσείο στα Βαλκάνια και την Ανατολή.

Kitty είπε...

Ας ασχοληθούμε με τις σάλτσες πρώτα. Στην Ελλάδα υπάρχουν τζαμιά προ αμνημονεύτων χρόνων. Στη Θράκη τουλάχιστον υπάρχουν καμιά εκατοσταριά. Α συγνώμη, μήπως δε θεωρείται Ελλάδα η Θράκη;; Μήπως η Ελλάδα ξεκινάει από Θεσσαλία και κάτω; Frontman δε μας νοιάζει για την Αθήνα, η Θράκη είναι μπροστά σε τέτοια θέματα! ΧΑΧΑΧΑ!

Δεύτερον και μπαίνω στο θέμα, αν βγω τώρα στον κήπο μου, σκάψω και βρω έναν προϊστορικό οικισμό 10χιλ. χρόνων πριν, σημαίνει ότι μου ανήκει επειδή βρέθηκε στο οικόπεδό μου;

Και ναι, φυσικά "ανήκει" στο κράτος γιατί σ' αυτή την περιοχή έτυχε να βρίσκεται το ελληνικό κράτος. Άσχετα που όπως έχω πει και στο αντίστοιχο τόπικ για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, τίποτα δεν ανήκει στον Έλληνα του 21ου αιώνα και ουδεμία σχέση έχουμε με εκείνον τον πολιτισμό. Απλά σταθήκαμε τυχεροί.

Και φυσικά αυτό τον αρχαιολογικό χώρο, όπως και το ουράνιο στην περίπτωσή μας θα τα εκμεταλλευτεί το ελληνικό κράτος.

Βρες μου τώρα από τα παραπάνω δεδομένα, πώς ακριβώς εγώ είμαι πλουσιότερη κατά 96 δις δολάρια. Γιατί αν είναι έτσι να πουλήσουμε και τα αρχαία, και τα νησιά, και τα δάση και τα πάντα όλα και να γίνουμε οι κατακτητές του κόσμου με τόσα λεφτά που μας αναλογούν ως Έλληνες (my ass).

Kitty είπε...

Α και επίσης Μayhem ξέχασα να σου πω ότι δε σου μιλάω γιατί μας παράτησες κι έφυγες.

Δε σου μιλάω, να ξέρεις.

Mayhem είπε...

αγαπητή Kitty δεν έφυγα μόνο εγώ αλλά και τα άλλα παπάρια προ πολλού! και μη ξεχνάς, εσύ και ο άλλος μας διαγράψατε από το facebook!!!! τι έχεις να πεις για αυτό?

όσον αφορά για το κατά πόσο είσαι πλούσια και εσύ από τα κοιτάσματα? θα είσαι. η πασοκάρα το έχει δείξει και στο παρελθόν. όταν η Ελλάδα δεν έχει πολλά χρέη, δίνει εντολή σε υπουργό να μοιράσει χρήμα.... "Τζοβόλα δώστα όλα"

οι συντάξεις και οι μισθοί θα έρθουν στο φυσιολογικό επίπεδο και μη σου πω πως θα αυξηθούν. έτσι το χρήμα θα κάνει κύκλους. η ανεργία θα εξαλειφθεί καθώς θα γίνουν εργοστάσια και εργοτάξια για την ανάσυρση όλως αυτών ραδιενεργών στοιχείων. από κει και πέρα θα τα μοσχοπουλήσουμε στα αδέρφια μας τους Ρώσους! κτλ κτλ κτλ. βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια. πάω να διαβάσω :(:(

Kitty είπε...

Εγώ δεν έσβησα κανέναν από το fb!! Το fb άρχισε να μαλακίζεται και το συνειδητοποίησα όταν άτομα που είχα friends άρχισαν να μου ξαναστέλνουν προσκλήσεις και λέω wtf..Για κάποιο λόγο έχασα πολλές επαφές. Ο frontman πχ είναι κανονικά στη λίστα μου..
Anyway, εγώ δε βασίζομαι και πολύ σ'αυτά..Τόσα πράγματα θα μπορούσαν να μας βγάλουν από τη μιζέρια μας, αλλά είμαστε άχρηστοι να εκμεταλλευτούμε το οτιδήποτε. Δεν περιμένω το ουράνιο να με σώσει..

Ypoxeirio είπε...

Εγώ είμαι ο "άλλος" ρε καργιόλη? Έτσι αναφέρονται σε φίλο? ΦΤΟΥ ΣΟΥ!

Και ναι τους έσβησα όλους από το fb, για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο ανάλογο τόπικ του blog μας για το fb. Όσον αφορά για το ραδόνιο, έχετε παρερμηνεύσει κάποια πράγματα. Γράφω μάθημα και δεν έχω χρόνο αλλά το βράδυ ή αύριο θα σας δώσω τα πολύτιμα φώτα μου XD

Sira Saredis είπε...

Καλά, άμα είναι να γαμήσουμε τα πάντα στην φύση, για να γίνουμε πλούσιοι, να μου λείπει. Όπως έλεγε και μια ινδιάνικη παροιμοία: "Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money".

Με δυό λόγια, η άποψή μου είναι κάτω τα χέρια από την Γη.

Αντίθετα θα έπρεπε αντί να δεχόμαστε ότι μαλακία μας φορτώνουν οι κόπανοι οι τραπεζίτες, να αρχίσουμε να το αμφισβητούμε.

Δείτε λίγο αυτό το βίντεο (αν και είναι λίγο μεγάλο) ψαχτείτε λίγο και μόνοι σας και μετά ελάτε να μου πείτε τι είναι χρέος κι αν θα πρέπει εμείς να καθόμαστε να σκιζόμαστε την δουλειά ή ακόμα χειρότερα να γαμάμε το περιβάλλον για να κάνουμε πλούσιους τους μπάσταρδους που πουλάνε αέρα κοπανιστό.

Φωτιά και μπούρμπερη στις τράπεζες!

Sira Saredis είπε...

ξέχασα να παραθέσω το link

http://video.google.com/videoplay?docid=5352106773770802849#

Σκατά στους τραπεζίτες!

Durden_Alie είπε...

προς skinpop :

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Τα παρωχημένα μυαλά είναι η πλειοψηφία σ' αυτή τη χώρα, το ιδιόρρυθμο αυτό σοσιαλθεοκρατικό καθεστώς με ευρωπαϊκή μάσκα...

Durden_Alie είπε...

Και επειδή τώρα κατάφερα να δω το βιντεάκι του frontman :

Κλασσική "ελληνορθόδοξος" ανάλυση!

Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα...ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!

Αδέρφια πιάστε τις αξίνες να βγάλουμε το ουράνιο και το όσμιο απ' τις αυλές μας και να το πουλήσουμε στη λαϊκή!

Μα είστε τρελοί; Των Ελλήνων τα καριοφύλια είναι φτιαγμένα από ρουτύλιο (ίσως και από πρωτόνιο)!!!

Μάγκες πιάστε τα γιοφύρια, μπάτσοι κλάστε μας τ' αρχίδια!