Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Female ejaculation part 3942

Αυτό το οποίο έχει εξακολουθήσει να με προβληματίζει με αυτό το θέμα, δεν είναι το φαινόμενο της γυναικείας εκσπερμάτισης αυτό καθ’ αυτό αλλά το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα αποτελεί αντικείμενο διχασμού στον επιστημονικό και μη κόσμο. Στο φαινόμενο αυτό, από το δέκατο έκτο αιώνα όπου και έγινε για πρώτη φορά αντικείμενο μελέτης, δόθηκαν πλήθος διαφορετικών ερμηνειών από ομάδες ειδικών και… “ειδικών”. Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο, τη στιγμή που έχουμε καταφέρει να “χτενίσουμε” το DNA να γίνεται ακόμα debate πάνω στο squirt! Κι όμως γίνεται! Αγαπημένο αντικείμενο παραϊατρικών, ολιστικών, σεξοψυχολογοθεϊστών και λοιπών συναφών, η γυναικεία εκσπερμάτιση συνάντησε πολλές φορές την απαξίωση διακεκριμένων επιστημόνων. Και αυτό γιατί;;; Γιατί συμβαίνει σε χαμηλό ποσοστό γυναικών; Σίγουρα όχι! Ωστόσο, η γυναικεία εκσπερμάτιση -για την οποία είναι ακριβέστερο να λέμε female ejaculation- είναι γεγονός! Και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν θα αναλύσω ξανά στο παρόν post. Μια επίσκεψη στο όγδοο θαύμα του σύγχρονου κόσμου που λέγεται Wikipedia ίσως και να σας καλύψει (στο δρόμο αφήστε και ένα ταλιράκι στο Jimmy Wales).

Φανταστείτε ότι βρισκόμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Ένας άντρας και μία γυναίκα γνωρίζονται σε ένα μπαρ. Ο άντρας κερνάει ένα ποτό τη γυναίκα. Η γυναίκα ανταποκρίνεται ευχάριστα. Και οι δύο συζητάνε για θέματα γύρω από τη ζωή τους αλλά και για την οικονομική κρίση. Κάποια στιγμή η γυναίκα κοιτάει το ρολόι της και επισημαίνει το περασμένο της ώρας. Ο άντρας προτείνει στη γυναίκα να την πετάξει μέχρι το σπίτι της με το ακριβό αμάξι του. Η γυναίκα δέχεται δήθεν διστακτικά. Καθώς κατευθύνονται προς το σπίτι της γυναίκας, η κουβέντα συνεχίζεται ευχάριστα. Μόλις τελικά φτάνουνε, σχολιάζουν και οι δύο για το πόσο όμορφα περάσανε τη βραδιά τους και καληνυχτίζονται. Έπειτα ακολουθούν 4 δευτερόλεπτα σιγής και αμηχανίας. Κοιτιούνται και αμέσως ακολουθεί ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Η γυναίκα τον κοιτάζει λάγνα και τον ρωτάει αν θέλει να έρθει στο σπίτι. Ο άντρας ανταποκρίνεται θετικά και χωρίς περαιτέρω διαδικασίες, χώνονται μέσα.

Ok! Μέχρι εδώ, στο παράλληλο σύμπαν μας δεν έχουμε δει τίποτα το extraordinary. Ας συνεχίσουμε όμως:

Ανεβαίνουνε τις σκάλες αγγίζοντας ο ένας τον άλλον και ανταλλάσοντας καυτά φιλιά. Καθώς κατευθύνονται αργά προς τη κρεβατοκάμαρα, πετάνε τα ρούχα τους δεξιά και αριστερά. Ακολουθεί μία παύση για το καθιερωμένο φρεσκάρισμα της γυναίκας (να πλύνει το μουνί της, να ελέγξει αν ξύρισε τη κωλοτρυπίδα της κλπ). Τελικά ξαπλώνουν στο κρεβάτι και η πράξη αρχίζει να πραγματώνεται. Αφού έχουν δοκιμάσει όλες τις στάσεις που προτείνει η Πετρούλα στο DVD της, η γυναίκα έρχεται σε κορύφωση. Μία φορά, δύο φορές, τρεις φορές! Ο άντρας γαμάει σα σπαρτιάτης! Συγκρατεί το προστάτη του να μη σκάσει ενώ η γυναίκα έχει αλληθωρίσει από τα κύματα οργασμού που τη βομβαρδίζουν! Τελικά αφού η γυναίκα τα έχει δει όλα, δεν αντέχει άλλο. Του λέει πως θέλει απεγνωσμένα να τελειώσει και αυτός. Αμέσως λοιπόν αρπάζει τη σαρμέλα του και αρχίζει να τη ρουφάει και να τη τανάει! Ο άντρας τελικά έρχεται σε κορύφωση. Την ίδια στιγμή όμως που τελειώνει, ένας πίδακας χυμού φραγκοστάφυλου ξεχύνεται από τη μύτη του. Ο άντρας καθώς εκρέει το πλούσιο σε γλυκαντικές ουσίες υγρό, κυριαρχείται από ανεξέλεγκτους σπασμούς. Η γυναίκα κοιτάει το χυμό φραγκοστάφυλο να τη χτυπάει στο κούτελο με έκπληξη και αηδία! Ο άντρας συνεχίζει να εκτοξεύει το χυμό ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε. Τελικά αφού τελειώνει η εκροή, ξαπλώνει ημιαναίσθητος πάνω στο μίγμα από τα ζουμιά που παράχθηκαν από όλη τη διαδικασία της πράξης. Η γυναίκα κοιτάει τα δάχτυλά της που κολλάνε από το περίεργο έκκριμα. Μετά από 10 δευτερόλεπτα αποφασίζει να τον ρωτήσει τι ήταν αυτό. Ο άντρας ανακτώντας τις δυνάμεις του της εξήγεί πως αυτό ήταν χυμός φραγκοστάφυλο και πως το παθαίνει συχνά όταν έρχεται σε οργασμό. Της είπε επίσης πως δε γνωρίζει ακριβώς γιατί συμβαίνει αλλά πως έχει διαβάσει στο internet ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Η γυναίκα την άλλη μέρα εξιστορεί την πρωτόγνωρη εμπειρία της στις φιλενάδες τις, για την οποία όλες έχουν να κάνουν διαφορετικά σχόλια. Μία λέει πως ίσως να ήταν κρυωμένος και άρχισε απότομα να τρέχει η μύτη του. Μία άλλη πιο άσχημη λέει πως σίγουρα είχε κάποιο σωληνάκι κρυμμένο στη μύτη του και την κορόιδεψε. Μια άλλη λέει ότι το ίδιο το έχει δει να συμβαίνει και η ξαδέρφη της ανιψιάς της κουμπάρας της. Τέλος, η σεξουάλα της παρέας αλλά και η πιο αναξιόπιστη λέει πως είχε και αυτή την ίδια εμπειρία με ένα Κουβανό που είχε γνωρίσει στη Πάρο αλλά δεν είχε τόσο μεγάλη εκροή. Η πρωταγωνίστριά μας λοιπόν, μπερδεμένη από τα σχόλια των φιλενάδων της, ανατρέχει στο internet για να βρει σχετικές πληροφορίες. Εκεί βρίσκει αρκετά πράγματα. Διαβάζει για ιστορίες “φραγκοσταφυλικών” που είχαν θεωρηθεί το μεσαίωνα ως δαίμονες οι οποίοι προσπαθούσαν να εθίσουν τα θύματά τους στο γλυκό τους έκκριμα! Για άλλους που είχαν εξοριστεί σε κάποια βραχονησίδα θεωρούμενοι ως φορείς θανατηφόρων ασθενειών. Βρίσκει πληροφορίες για το υγρό το οποίο δεν είναι στη πραγματικότητα χυμός φραγκοστάφυλο αλλά ένα μείγμα πρωτεϊνών παρόμοιο με το μελίτωμα που παράγουν οι μιγαλές και το οποίο εκκρίνεται από δύο παραμορφωμένους αδένες που βρίσκονται κάτω από τις κόγχες των ματιών. Διαβάζει επίσης ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο ένας άντρας να γεννηθεί φραγκοσταφυλικός και ότι από το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού μόνο το 1,32% διαθέτει αυτούς τους αδένες. Ωστόσο, όσο και να προσπαθεί η φίλη μας να συλλέξει σχετικές πληροφορίες από έγκυρες επιστημονικές πηγές δε μπορεί να βρει τίποτα. Ούτε μία αναφορά. Ούτε καν τη λέξη φραγκοσταφυλικός. Σχεδόν απογοητευμένη, αρκείται στις φολκλορικές ιστορίες που διάβασε, τα sites ομοιοπαθητικής και τη Wikipedia που έχει τα πάντα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως στο παράλληλο σύμπαν μας, συμβαίνει ένα μεγάλο παράδοξο. Και το παράδοξο δεν είναι το ζουμί που έχει γεύση φραγκοστάφυλο αλλά το γεγονός ότι στην εξωπραγματική περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, έστω και σε ένα ποσοστό 1,32% του ανδρικού πληθυσμού, τότε αποκλείεται το φαινόμενο αυτό να μην υπήρχε πουθενά στον ωκεανό της επιστημονικής βιβλιογραφίας. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει στο πραγματικό μας σύμπαν, είναι κάτι το κατά πολύ λιγότερο εξωπραγματικό αλλά εντελώς αντίστοιχο. Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο κάποιες γυναίκες εκτοξεύουν από την ουρήθρα τους προστατικό υγρό, το οποίο έχει τόση χρησιμότητα όσο και ο υποθετικός χυμός φραγκοστάφυλο που εκτοξεύεται από τις μύτες των αντρών! Κι όμως!!!! Ενώ στην ιατρική θα μάθετε μέχρι και το πόσα Escherichia Coli έχει ο κώλος σας, δε θα ακούσετε ποτέ -τίποτα απολύτως- για τη περίπτωση του female ejaculation. Έτσι το female ejaculation παραμένει αγαπημένο θέμα των περιοδικών υγείας και ενέργειας τύπου Vita και λοιπών θεραπειολόγων κάνοντάς το να καταντάει γραφικό urban legend.

ΥΓ1: Sorry για το “reductio ad absurdum” αλλά ήταν το τελευταίο μου όπλο για να σας πείσω ότι το female ejaculation ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ!

ΥΓ2: Για την ιστορία, το ζευγάρι μας συνέχισε ευτυχισμένο να ξεσκίζεται στο γαμήσι καθώς η φίλη μας γρήγορα συνήθισε τις περίεργες εκκρίσεις του φίλου της. Από ένα σημείο μάλιστα της έγινε τόσο οικείο που η θέα και μόνο των εκκρίσεων την άναβε πάρα πολύ! Πολλές φορές βρέθηκε με το στόμα της κολλημένο στη μύτη του φίλου της ρουφώντας το ζουμί με γεύση φραγκοστάφυλο χωρίς να την ενδιαφέρει καν το αν παίρνει και μερικές μύξες μαζί. Ο χωρισμός τους όμως δεν άργησε να έρθει όταν μια μέρα ο φίλος της έβγαλε από τον πρωκτό του ένα καινούργιο καφεκίτρινο πηχτό έκκριμα. Αυτός τη διαβεβαίωσε ότι ήταν μουστάρδα αλλά εκείνη δεν το πίστεψε ποτέ...


10 σχόλια:

Mayhem είπε...

"(να πλύνει το μουνί της, να ελέγξει αν ξύρισε τη κωλοτρυπίδα της κλπ)"

πέθανα στο γέλιο έτσι όπως το πέταξες! είσαι άρχοντας. όσο για την μύξα. δεν το ήξερα αυτό μαλάκα. το διάβασες πουθενά ή μας παραμυθιάζεις? εγώ πάντως είμαι αντίθετος στις απόψεις για το "σπέρμα" των γυναικών...

δε βγαίνει και καμιά καριόλα να μας το επιβεβαιώσει. με όσες το συζήτησα μου είπαν πως στην πράξη τις πιάνει τρελό κατούρημα και στην κορύφωση δεν μπορούν να τα συγκρατήσουν. και μου φαίνεται πολύ λογικό....

frontman είπε...

Αμ δεν είναι κάτουρο αυτό φίλε μου.
Προστατικό υγρό είναι σαν και αυτό που έχεις και εσύ στη "φούσκα" σου και εκκρίνεται από τους αδένες του Skene (Skene's glands).

Ότι βγαίνει από την ουρίθρα δε σημαίνει ότι είναι και τσίσα. Όπως και ο χυμός φραγκοστάφυλο που βγαίνει από τη μύτη δε σημαίνει ότι είναι και μύξα.
Παράδοξο παραλληλισμό έκανα.

Dionisis είπε...

Πολύ όμορφη η ιστορία σου φίλε μου, σχεδόν καβλωτική.
Δεν έχω ψάξει καθόλου για να δώ αν είναι αλήθεια ή οχι, αλλά αν όντως δεν υπάρχει καμοία αξιόπιστη πηγή τότε εσύ που το ξέρεις και μας το διαβεβαιώνεις 100% γκολντεν γκαραντι ?
Σε κάτι τσόντες έχω δει τις πορνες που βγάζουν ολόκληρα συντριβάνια...αν όλο αυτό είναι προστατικό υγρό τότε εγώ είμαι ο dr manhattan. Ε αιν !


reductio ad absurdum: τι λέ ρε φίλε ! ΚΑΙ λατινικά ?

frontman είπε...

Με τι καύλωσες Διονύση; Με το χυμό φραγκοστάφυλο ή με τη πρωκτομουστάρδα;

Ακριβώς για αυτό συγχίζομαι γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΩ να το επιβεβαιώσω 100% γκόλντεν γκαραντί. Αλλά ρε πούστη έχω ακούσει ότι έχει γίνει σε 10άδες άλλους. Το έχω δει σε 100αδες τσόντες! Έχω διαβάσει 1000άδες άρθα σχετικά. ΚΑΙ ΝΑΙ! Έχω πιστεί ότι ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΥΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΧΥΝΟΥΝ! ΟΛΑ ΧΥΝΟΥΝ!!

Κάποια στιγμή ελπίζω να μας το μάθουν και στα σχολεία.
Dum spiro spero!

Dionisis είπε...

αυτα στις τσοντες αποκλειεται να ειναι γνήσια...αυτές βγάζουν λίτρα...δεν γίνεται

frontman είπε...

Και εσύ που το ξέρεις?

Mayhem είπε...

φαίνεται από την ρευστότητά του. κάτουρο είναι... και δεν είναι πάντα το ίδιο χρώμα.

Dionisis είπε...

καλα εκτός απο την ρευστότητα, αυτές γεμίζουν ολόκληρο μπουκάλι ! Πόσο μεγάλες ψευδοσπερματικές αποθήκες έχουνε ??

frontman είπε...

Θα μπορούσα πολύ απλά να κάτσω και να αναπαράγω όλο το σχετικό άρθρο από τη wikipedia το οποίο βρίσκεται εδώ! Αμέσως όμως η κουβέντα θα πήγαινε στο κατα πόσο μπορεί να είναι αληθή τα όσα βρίσκει κανείς στη wikipedia κλπ κλπ κάτι το οποίο βαριέμαι να αναλύσω τώρα. Το μόνο που θα πω είναι ότι για κάθε αμφιλεγόμενο θέμα που βρίσκεται στη wikipedia, ανοίγει ένα καινούργιο topic στο οποίο γίνεται debate από το οποίο το συμπέρασμα που βγαίνει ποστάρεται σε άλλο topic στο οποίο αποσαφινίζεται ότι είναι προϊόν debate.

Anyway

Θα αρκεστώ στα να σας ποστάρω μόνο τη παράγραφο που είναι σχετική με τη "φύση" του υγρού από το σχολιάσω τη ρευστότηα και τη ποιότητα.

frontman είπε...

Nature of fluid

Critics have maintained that ejaculation is either stress incontinence or vaginal lubrication. Research in this area has concentrated almost exclusively on attempts to prove that the ejaculate is not urine,[43][62] measuring substances such as urea, creatinine, prostatic acid phosphatase (PAP), prostate specific antigen (PSA),[6] glucose and fructose [63] levels. Early work was contradictory; the initial study on one woman by Addiego and colleagues reported in 1981,[30] could not be confirmed in a subsequent study on 11 women in 1983, [64] but was confirmed in another 7 women in 1984.[65] In 1985 a different group studied 27 women, and found only urine,[46] suggesting that results depend critically on the methods used.

A 2007 study on two women involved ultrasound, endoscopy, and biochemical analysis of fluid. The ejaculate was compared to pre-orgasmic urine from the same woman, and also to published data on male ejaculate. In both women, higher levels of PSA, PAP, and glucose but lower levels of creatinine were found in the ejaculate than the urine. PSA levels were comparable to those in males.