Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

πως θα είναι τα παπάρια σε ηλικία 40+ ετών

επειδή βαριέμαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή αποφάσισα να γράψω στο blog μας μετά από πολύ καιρό. μου ήρθε αυτή η ιδέα για το πως θα είναι τα παπάρια σε ηλικία 40+ (οικογενειακώς με παιδιά).....
ας αρχίσουμε λοιπόν να ξεδιπλώνουμε την σκέψη μας σιγά σιγά. η ώρα είναι 2:24

1) frontman : θα κάνει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή ώσπου θα ξεφυτρώσουν τα φιντάνια του. σε περίπτωση που βγάλει κόρη θα την κυνηγάει από πίσω όλη την ώρα μαθαίνοντας της πως να μην τον τρώει από κώλο. (χαχαχα γελάω μόνο που το σκέφτομαι). κάθε τσόγλανος που θα την προσεγγίζει θα παθαίνει και ένα πατατράκ.... μέχρι και τα βρακιά της θα κοιτάει. πάμε στην περίπτωση που βγάλει γιο. θα τον έχει μέσα στην τεχνολογία τα πρώτα χρόνια. θα τον κάνει γνήσιο παπάρι μαθαίνοντάς του όλα τα παιχνίδια με σκοπό να "γαμάει" τα παιδιά των άλλων παπαριών. θα είμαστε όλοι μπροστά από μια webcam και θα λέει με τα άσπρα τα μούσια του "πούτσα σε όλους. και γιος και πατέρας¨. φυσικά εδώ θα έχουμε μια κόντρα με τα παιδιά του anithikou(θα το αναλύσω παρακάτω).

2) anithikos : τα πρώτα χρόνια της έγγαμης ζωής θα είναι σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. αμ έλα όμως θα αρχίσουν τα ξεφυτρώνουν και τα δικά του τα φιντάνια. αντίθετα με τον frontman πιστεύω πως δε θα έχει πρόβλημα σε περίπτωση που θα βγάλει κόρη. θα την στείλει σε ένα κολέγιο, θα την ντύνει με ακριβά κορδελάκια και μαλακίες και θα την πηγαίνει σε πάρτι επιδεικνύοντας το καμάρι του. πάμε τώρα και στον υιό. πριν καν γεννηθεί θα προσπαθεί να του μάθει τρόπους για να βρίσκει μπαγκ στα παιχνίδια για νικάει με δόλιους τρόπους! φαντάζομαι το anithikaki να έχει αυτό το πούστικο γέλιο του πατέρα του. χαχαχαχα.

(1)-(2) συμπεριφορά των 2 παραπάνω γονιών σε περίπτωση που τα παιδιά τους βρεθούν αντιμέτωπα σε κάποιο Online game.
(1)-> άντε ρε κοθόνι, τίποτα δεν πήρες από μένα. γάμα τον λέμε.... δεν μου μοιάζεις ρε πούστη. πάρτον από κώλο....
(2)-> θα πας πίσω από τα δεντράκια που το ξέρουμε μόνο εμείς και θα τον καρφώσεις πισώπλατα. μετά θα το βάλεις στα πόδια. πούτσα στον frontman......
(1)-> σκάσε ρε μαλάκα. θυμάσαι που σε γαμούσα στα παιδικά μας χρόνια? έλα να σου παίξω ένα mortal combat να σου ανοίξω την σούφρα...όταν σας τα μάθαινα αυτά εσείς δεν είχατε απογαλακτιστεί ακόμα. ΡΟΜΠΕΣ!
(2)-> φίλε σκάσε. έφαγες την πούτσα σου τώρα? άντε για ύπνο εσύ και το μόμολό σου.
κτλ κτλ κτλ και η ιστορία κάνει κύκλους.


(3)ουφ, ποιον να πιάσω τώρα? Ε ΑΙΝ, το ypoxεirio φυσικά. τι να γράψουμε για αυτό το παιδί. το τι οικογενειακή ζωή μπορεί να κάνει, δεν το γνωρίζω. μέσα στην γκρίνια θα είναι. πάμε στο ζουμί όμως και στα παιδιά. βγάζει την κοράκλα του. δεν ξέρω άμα στραβώσει τόσο άσχημα που δε θα μιλιέται. ίσως τον αφήσει και αδιάφορο. πάμε στο γιο λοιπόν. θα του μάθει πως να γκρινιάζει όλη την ώρα. γιατί αυτό είναι μία τέχνη. μιας και είπα για τέχνη, ίσως τον στείλει να κάνει και capoeira. btw, στα παιχνίδια θα παίρνει τον πούλο όπως ακριβώς τον πατέρα του. θα φταίνε ΠΑΝΤΑ όλοι οι άλλοι είτε γιατί δεν ξέρουν να παίζουν είτε γιατί δεν είναι συνεργάσιμοι. θα του σώσει άπειρο ξύλο για να γίνει κανονικός άνθρωπος.

(4) να πιάσουμε τον μεγάλο στρατηγό μας τώρα? Ε ΝΑΙ. ο uncle kthnaras είναι εδώ. θα κάνει την πιο ήρεμη οικογενειακή ζωή από όλους. θα έχει χτίσει και ένα 2όροφο σπίτι που στον κάτω όροφο θα έχει την τελευταία λέξη την τεχνολογίας. 10 υπολογιστές σε lan, 4-5 playstatio8 και 7 γιγαντοοθόνες. πάμε στα παιδιά λοιπόν. αν βγάλει κόρη θα προσπαθήσει να την κάνει "μεγάλη κυρία". ούτε ξεπουτανέματα ούτε μαλακίες. φυσικά θα έχει βάλει στο κινητό της δέκτη gps όπου μέσω pc θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξέρει που βρίσκεται. πάμε και στον γιο λοιπόν. αυτό θα το περίμενε μια ζωή. μέσα στα δερμάτινα, τα φράγκα και την μαλούρα θα τον έχει. πρέπει να είναι τζόβενος! στις ελεύθερες ώρες του θα τις περνάει στον 1ο όροφο παίζοντας ατέλειωτες ώρες τα καινούργια παιχνίδια πριν παίσουν στα χέρια των άλλων παπαριών. πρέπει να το μάθει πρώτος έτσι ώστε να γαμήσει 2-3 φορές του αντιπάλους και μετά να το παρατήσει. φυσικά πριν γίνει αυτή η διαδικασία θα υπάρχει φροντιστήριο από μπαμπά kthnara. θα πρέπει να μάθει την ιστορία της Γερμανίας (για να εγκλιματιστεί με το game). α ναι, ξέχασα και το σημαντικότερο. θα τον αναθρέψει βάζοντάς τον να βλέπει, αντί για παιδικά, rocky-star wars-van damme-terminator κτλ κτλ κτλ

(5) patakos. πάμε και σε αυτήν την ιδιάζουσα - κουράδα περίπτωση. οικογενειακή ζωή και αυτός. σήκωμα στις 7, καφέ και μετά από 5 λεπτά χέσιμο. λίγο χάζεμα στο pc και μετά σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι. άντε και ένας μεσημεριανός ύπνος. πάμε στα κουτσούβελα τώρα. αν βγάλει κόρη δε θα τον ενδιαφέρει και τόσο. και αυτός θα την στείλει σε ένα κολέγιο να γίνει μορφωμένο κουρίτς! πρόβλημα με τις πούτσες δεν θα έχει γιατί θα την κάνει "παρθενόπη". ο γιος του? βαρεμένος ΚΑΙ αυτός. θα γίνει το μεγαλύτερο φυτουκλάκι. θα του μάθει να λέει ένδο πριν καν πει "μπαμπά-μαμά". θα τον μάθει πως γίνει σωστός ρουφιάνος και καταδότης (ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ...). κάποια στιγμή όμως θα του κάνει και κάποια μαθήματα περί χούντας! μη το ξεχάσουμε και αυτό.... άντε στη χειρότερη να αγοράσουν και ένα πινκ πονκ να παίζουν τις ελεύθερες ώρες.

(6) durden alie : τι να γράψω για αυτόν τώρα? και αυτός ήσυχη οικογενειακή ζωή. με τα παιδιά όμως τι γίνεται? το σίγουρο είναι πως δε θα χαλάει σε κανέναν το χατίρι. αν βγάλει κόρη και αυτός θα την στείλει στα κολέγια κτλ κτλ κτλ. πάμε στον υιό. θα του έχει ετοιμάσει ήδη μια τεράστια βιβλιοθήκη γεμάτη με άπειρα εξωσχολικά βιβλία. πρέπει να τον κάνει τέρας μορφώσεως. από κει και πέρα θα του μάθει πως να πίνει και να βλέπει ποιοτικές ταινίες. το ουίσκι θα γίνει το νερό του. ίσως τον βάλει και στο τρυπάκι να παίζει palystation και διάφορα άλλα παιχνίδια μπας και βρεθεί ένας άξιος αντίπαλος για τους 2 πρώτους. βλέπετε πάντα έτρωγε την πούτσα και δεν μίλαγε.


συμπλήρωσα σχεδόν μια ώρα γράφοντας. κουράστηκα. ίσως συνεχίσω κάποια άλλη στιγμή. πάντως έγραψα περιληπτικά ειδάλλως θα έπρεπε να κάτσω κάναν αιώνα εδώ. και φυσικά δεν έβαλα μέσα τις παρασπονδίες του καθενός(μη γίνουμε και ρόμπες δημοσίως). μπορείτε να τις βάλετε στο μυαλό σας για να γελάσετε περισσότερο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχχαχαχα
Τον εαυτό σου γιατί τον εξαίρεσες?

Mayhem είπε...

χαχαχαχα, δύσκολη περίπτωση. φοβάμαι να αναγνωρίσω τον εαυτό μου...

frontman είπε...

Ωραία ιδέα!
Αν βρω λίγο χρόνο θα μου επιτρέψεις να συνεχίσω το post σου και για τους υπόλοιπους including yourself!

PS: Ο γιος μου εννοείται ότι θα γαμάει σε όλα τα games!
Ελπίζω όμως να μη μοιάσει τελείως στο μπαμπά του και να γαμάει λίγο και εκτός games...

ΗΩΣ είπε...

Mayem, εγώ πρέπει να δω την γυναίκα που θα κάνει παιδιά μαζί σου....
χαχαχαχαχαχαχαχα

Mayhem είπε...

@frontman : εννοείται πως οποιοδήποτε παπάρι μπορεί να συνεχίζει να γράφει...


@ΗΩΣ : δε θα την δεις, δε θα την δεις, ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ!!!!!