Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Α. Παπανδρέου - J. Παπανδρέου. κατάρα του Ελληνικού έθνους






τα έχω πάρει άσχημα στο κρανίο με τα σημερινά μαντάτα. όλα ξεκίνησαν από τον γαμημένο τον Ανδρέα που αύξησε το δημόσιο έλλειμμα. σκατά στον τάφο του και αυτών που φωνάζουν "ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς". και δεν φτάνει αυτό, έρχεται ο Jeffrey Papandreou να μας αποτελειώσει. στο διαταύτα λοιπόν.

αυξάνουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. το λίτρο πλέον θα κοστίζει 1.25€ (τώρα είναι περίπου 0.78€), όσο δηλαδή και το πετρέλαιο κίνησης, θέλοντας να γλυτώσουν και καλά 3δις από το λαθρεμπόριο. και γιατί δε το κάνεις ανάποδα ρε μάγκα????? και να η απάντηση....
μας διαβεβαίωσαν πως δε θα αυξήσουν το ΦΠΑ από το 11% στο 23% σε κάποια προιόντα και άλλες υπηρεσίες. τώρα ησύχασα! η μπουγάτσα που έφαγα σήμερα είχε 11%. θα παραμείνει στην ίδια τιμή. ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!! ΥΑΑΑΑΑΑ

με άλλα λόγια δηλ θα έκαναν ή το ένα ή το άλλο γιατί ο βασικός λόγος που γίνεται αυτό είναι να καλύψουν 1δις μιας μαύρης τρύπας που τα ζητάει η τρόικα.
και λέω εγώ ο πολίτης : γιατί ρε πούστη δεν αυξάνεις το ΦΠΑ? σκέφτηκες πως αν ανεβάσεις το πετρέλαιο τι θα γίνει εκεί έξω στις αγορές? ένα απλό παράδειγμα που έχω βαρεθεί να ακούω τόσα χρόνια στην τηλεόραση είναι πως με την άνοδο του πετρελαίου, αυξάνονται οι πρώτες ύλες του αγρότη + το πετρέλαιο που καίει για να οργώσει άλλες τέτοιες μαλακίες. μετά πάμε στους μεσάζοντες κ.ο.κ. με αποτέλεσμα οι τιμές των πρώτων ειδών να αυξηθούν με την σειρά τους κατά 60% τουλάχιστον!!!! ρε τα ζαρζαβάτια θα έχουν ίδια τιμή με τα χασισόδεντρα. μπορείς να βάλεις πλαφόν σε αυτά τα προιόντα? αμ έλα που δε γίνεται για πολλούς λόγους.

ΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. ΕΚΕΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ.

α ναι, ξέχασα να πω πως ετοιμάζουν να ανεβάσουν +50% την ΔΕΗ. τελικά τι συμφέρει να καις? αρκουδίσιον η πετρέλαιο? αρχίζω να σκέφτομαι να ανοίξω μαγαζί που να πουλάει σόμπες για την ζεστάκα ή να μάθω την τέχνη του τζακιού. θα χεστώ στο τάλαρο λέμε.

6 σχόλια:

ΗΩΣ είπε...

Φίλε μου, και ο ΦΠΑ θα ανέβει 23% και 25-30% αντίστοιχα, και το πετρέλαιο θα ανέβει, και η ΔΕΗ θα πάει εκεί που δεν φαντάζεσαι. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι βασικά αγαθά και δεν μπορούμε να τα κόψουμε. Οπότε, από πού θα πάρει;
Σκάσε και τράβα κουπί τώρα, ενώ ο Γιωργάκης κάνει αμέριμνος ποδήλατο στα παρκάκια του Καστρίου...
Α! Βάλε και κανα χασισόδεντρο στη γλάστρα του μπαλκονιού για τις δύσκολες ώρες.
Υ.Γ. Μάθατε ότι εγκρίθηκε στο ΦΕΚ της 17/8 κονδύλιο 21.000.000€ περίπου για 3 γαμημένες κρατικές ιστοσελίδες; 21 μύρια ρε σεις, για 3 ιστοσελίδες που δεν θα βλέπει κανείς!!! Κι εμείς παλεύουμε με τους λογαριασμούς. Το IMF πού στον πούτσο είναι??? Να τους κάνω εγώ μετάφραση! Το διαφθείραμε κι αυτό τόσο γρήγορα???

frontman είπε...

Εγώ σταμάτησα να παρακολουθώ τα πάντα από τότε που γύρισα από τις διακοπές γιατί διαπίστωσα ότι οι άσπρες τρίχες μου αυξήθηκαν κατα πολύ τους τελευταίους μήνες.

Δε με απασχολεί τίποτα πλέον.

Περιμένω απλά τη μέρα που θα χρεοκοπήσει το κράτος.

over & out

frontman είπε...

Δείτε λίγο τι βρήκα σήμερα στο tvxs! Νομίζω ότι λέει πολλά!

Dr Chaos είπε...

Ναι ρε frontman, το είδα και γω.....
Μαλάκα μου! Τι να πρωτοπείς!
Πάμε όλοι να μείνουμε στη γαύδο και να την κηρύξουμε ανεξάρτητη! The PPRianas.
Panta Paparia Republic. Ασε σου λέω, θα την κάνουμε τα νέα Cayman islands! Τι καζίνο, τσόντες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος! Όλα εκεί! Και φυσικά, DoTa!
Και κάθε χρόνο θα απονέμουμε το χρυσό αρχίδι!
Δηλαδή θα έχουμε χρυσά αγαλματάκια του ΓΑΠ!!!

Dr Chaos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Dr Chaos είπε...

Επίσης, όλοι το ξέρουμε οτι οι γερμανοί είναι φίλοι μας