Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η καλύτερη ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ!


Πρόκειται για μια ιδέα του singingdagger την οποία επιχείρησε να υλοποιήσει στο blog μας, πριν κανα 2 χρόνια. Η ιδέα του δεν ήταν άλλη από τη δημιουργία μιας ιστορίας με τη συμμετοχή όλων μας, comment by comment. Όσο γαμάτη και να είναι η ιδέα, η πραγμάτωσή της αποδείχθηκε από δύσκολη έως ανέφικτη λόγω των καινούργιων posts που κάλυπταν ένα ένα την ιστορία αυτή, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί με 5-6 comments και μετά να σταματήσει. Τραγικότερο όλων ήταν δε το γεγονός ότι με τη διαγραφή του "παλαιού ppr-power" εξαφανίστηκε για πάντα και η ιστορία που είχε γραφτεί μέχρι τότε - όση είχε γραφτεί.

Για αυτό λοιπόν, με χαρά σας παρουσιάζω ένα ολοκαίνουργιο ιστολόγιο το οποίο είναι ειδικά αφιερωμένο στην ιδέα του singingdagger! Οι PαPαRίες! Χωρίς κανόνες και περιορισμούς! Μονάχα με αγνή παπαρίλα! Η ιστορία θα συνεχίζεται post by post από όλους μας (από όποιον θέλει φυσικά)!
Και ποιος ξέρει; Ίσως μετά το Nobel παπαρίλας να κερδίσουμε και το Nobel λογοτεχνίας!

Εμπρός λοιπόν! Ας φτιάξουμε την καλύτερη ιστορία που δεν ειπώθηκε ποτέ!



Υ.Γ 1: Κατα τη δημιουργία καινούργιου post, δε χρειάζεται η εισαγωγή τίτλου.
Υ.Γ 2: Δεν υπάρχει κανένα ελάχιστο ή μέγιστο όριο για το πόσο μεγάλο θα είναι το κάθε post. Ο καθένας συνεχίζει την ιστορία όσο θέλει, όπως θέλει!
Υ.Γ 3: Έκανα μία αρχή. Συνεχίστε την ελεύθερα!
Έχω στείλει σε όλους προσκλήσεις, στο gmail σας.

1 σχόλιο:

frontman είπε...

Καλύτερα είναι η συνέχεια της ιστορίας να γίνεται με καινούργιο post και όχι με edit στο υπάρχον. Επειδή δε ξέρω ποιος είναι αυτός που συνέχισε το 2ο chapter το ξαναπόσταρα σαν καινούργιο post με ένα μικρούλι edit.

Επίσης τελικά θα είναι πιο βολικό να μπαίνει σε κάθε καινούργιο post ο τίτλος chapter # όπου # θα είναι ο σειριακός αριθμός του κεφαλαίου για την ευκολότερη παρακολούθηση της ιστορίας.

Τέλος οποιοδήποτε comment θα αφήνει κάποιος επισκέπτης το οποίο θα αποτελεί συνέχεια της ιστορίας θα το ξαναποστάρω σαν καινούργιο post μαζί με το όνομα του επισκέπτη.