Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Λοβοτομή

Ασφαλώς και έχω συνηθίσει στην ιδέα του "δεν αλλάζει κόμμα ο Έλληνας" και έχω μάθει να ζω με αυτό όπως και όλοι λίγο πολύ (δυστυχώς). Δε μπα να υπάρχουν σκάνδαλα και πλήθος σκατών στη μέση.. Εκεί! Η ψήφος στο ΚΟΜΜΑ είναι θεσμός!

Κάποιοι λένε ότι μέσα από τις κρίσεις γεννιούνται ευκαιρίες. Πιθανόν να εννοούνε οικονομικές ή επιχειρηματικές ευκαιρίες. Εγώ απλά ήλπιζα πως η κρίση θα ήταν μία μοναδική ευκαιρία για ένα πολιτικό restart. Μία αφύπνηση! Μια αλλαγή νοοτροπίας και μια καλή αφορμή να πεταχτούνε από το κοινοβούλιο όλοι αυτοί οι σκατόπουστες που έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 30 χρόνια.

Και όμως, να και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις με τα θλιβερά αποτελέσματά τους. Η μία στις 18 Ιουνίου λέει πως το 28,1% των ερωτηθέντων προτίθεται να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, το 20,1% τη ΝΔ , το 7% προτιμά ΚΚΕ, το 4,6% ψηφίζει ΛΑΟΣ, το 3,6% δείχνει προτίμηση στο ΣΥΡΙΖΑ, το 2,5% στους Οικολόγους Πράσινους, ενώ ένα 3% «βλέπει» άλλο κόμμα. Η άλλη στις 12 Ιουλίου λέει πως η εκτίμηση εκλογικής επιρροής του κυβερνώντος κόμματος φτάνει το 43%, έναντι 25% της Νέας Δημοκρατίας. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 10%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6%, ο ΛΑΟΣ με 5%, οι Οικολόγοι με 4% και η Δημοκρατική Αριστερά με 3,5%.

ΟΚ.. Χέστε τις δημοσκοπίσεις οι οποίες γίνονται για λογαριασμό των κωλοφυλλάδων που δουλεύουν για λογαριασμό των κωλοκομμάτων.. Κάθε μέρα συναντάω όλο και περισσότερους "πολίτες" οι οποίοι ξεστομίζουν κάτι κουβέντες με θράσος που περισσεύει όπως:
"α) Θα τα καταφέρει ο Παπανδρέου. Ήδη το έλλειμμα μειώθηκε σημαντικά! β) Ο Λοβέρδος κάνει τα πάντα για να σώσει ό,τι μπορεί από το ασφαλιστικό/εργασιακό! γ) Ο Παπακωνσταντίνου είναι ο πιο άξιος υπουργός Οικονομικών που έχει περάσει ποτέ!"

Ακόμα και αν κάποιος τους απαντήσει, με έναν σχετικά έντονο τόνο.. κάπως έτσι:
"α) Και βέβαια μειώθηκε το έλλειμμα ηλίθιε! Για αυτό δανειστήκαμε έναν ωκεανό λεφτά! Για να μειωθεί το γαμημένο το έλλειμμα και να μη χάσουν τα λεφτά τους τα κορόιδα που επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα! β) Ο Λοβέρδος ή είναι εντελλώς βλαμμένος ή νομίζει πως η βουλή είναι η Εθνική Λυρική Σκηνή. Ό,τι ψηφίστηκε στο μνημόνιο από το κοινοβούλιο δε μπορεί να το αλλάξει ένας βλάκας που παριστάνει τον κλάψα. γ) Έτσι λέγατε ηλίθιοι σκατοπασόκοι και για τον Γιάννο Παπαντωνίου που τις επιτυχίες του ακόμα τις πληρώνουμε."
...αυτοί τίποτα! Εκεί προσκολλημένοι στο πασοκικό έργο...!
Γαμώ τα μυαλά σας πούστηδες!!!

1 σχόλιο:

skinpop είπε...

Πολιτικό restart δε θες? Ετοιμάζεται η Δρακουλίτσα....
Εγώ, πάντως, τώρα τελευταία ακούω εδώ πάνω στη Μακεδονία επικίνδυνες επευφημίες για τη χούντα και τη δικτατορία. Όπως και να τη δεις....
Άλλαξ Μανολιός, φόρεσ΄ τα ρούχα
τ ΄λλιώς!
Αλήθεια, αν είχαμε εκλογές οσονούπω, τι θα έκανες?