Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ο Ηλίας, η Τζούλια και ο Καρατζαφύρερ!

Ο Ηλίας και η Τζούλια ήταν ένα όμορφο ζευγάρι.. Τόσο όμορφο και ευτυχισμένο που δεν έκρυψαν ποτέ τον έρωτά τους. Ο λαμπρός manager και η εθνική multi-tsimpoukostar αγγαλιαζόντουσαν μπροστά στις κάμερες και αντάλλασσαν καυτά φιλιά!
Τόσο καυτά που παραλίγο να το πιστέψουν κι οι ίδιοι ότι είναι ερωτευμένοι..!

"Μωρό μου έχεις την καλύτερη κόκα"

Ο θυελλώδης τους έρωτας όμως δεν τράβηξε μόνο την προσοχή της Espresso και των μεσημεριανών τηλεπουτανάδικων... Τράβηξε και την προσοχή του κακού Καρατζαφύρερ ο οποίος αμέσως έσκασε από τη ζήλια του και βάλθηκε να χωρήσει το όμορφο ζευγάρι.


"Αυτός ο έρωτας πρέπει να τελειώσει"

Χωρίς να χάσει λεπτό λοιπόν, ο πανούργος Καρατζαφύρερ πλησίασε τον Ηλία. Του είπε πως θα τον κάνει βασίλισσα! Του έταξε μεγαλεία, βουλευτικά άσυλα και βουλευτικές συντάξεις αρκεί να διακόψει το δεσμό του με τη Τζούλια και να έρθει μαζί του!

"Θα σε κάνω βασίλισσα"

Ο Ηλίας όμως, αν και το σκέφτηκε σοβαρά, τελικά δεν μάσησε από τις υποσχέσεις του Καρατζαφύρερ! Στο κάτω κάτω είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πολύ καλά ότι οι πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα...
Ευγενικά λοιπόν αρνήθηκε την πρότασή του και απομακρύνθηκε στα ταπεινά talent shows του και τα βουνά κόκας!
Ωστόσο η σχέση του με τη Τζούλια έλαβε τέλος αφού συνειδητοποίησε πως δε μπορεί ούτε να προσποιηθεί ότι του αρέσουν οι γυναίκες.

Τι το κουράζεις άνθρωπέ μου;;

Ο Καρατζαφύρερ όμως δεν έπαψε ποτέ να θεωρεί υπεύθυνο της απόρριψής του από το λαμπρό manager την ξανθιά πουτ.. εε καλλονή και συνέχισε να πολεμάει την εθνική μας τσουλάρα μέσα από το κοινοβούλιο:

----------------------------------------------
Και για να μην τρελαθούμε και τελείως, ας μου πει κάποιος πως τολμάει αυτός ο κερατάς να ασκεί κριτική μέσα στο κοινοβούλιο για το πόσοι είδανε την τσόντα της Αλεξανδράτου και να κάνει συγκρίσεις με τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
ΠΟΙΟΣ!? Ο Καρατζαφέρης!!!! Ο άνθρωπος που κουβάλησε τα σκουπίδια της τηλεόρασης μέσα στη βουλή!!! Ο "πολιτικός" αρχηγός που έκανε τους τηλεπλασιέ βουλευτές!!!
Που έβαλε στο ψηφοδέλτιό του τη Σαρρή και την Αθήνη και που ήταν έτοιμος (πραγματικά το είχε πιστέψει) να βάλει ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ!!!
Ε όχι ρε μαλάκα Καρατζαφέρη!!!
Στην ίδια trash κατηγορία με την Αλεξανδράτου ανήκεις γαμώ το ξεσταύρι μου μέσα!!!
Άει στο διάολο χρυσέ μου (που θα έλεγε και ο Ηλίας)...

5 σχόλια:

Kitty είπε...

Καταρχήν να πω το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα το βίντεο.
ΜΗΔΕΝ!
Εν συνεχεία να συμφωνήσω με το frontman γιατί μου είχαν διαφύγει αυτά με τη Σαρρή.
Επίσης, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να ακούγεται το όνομα οποιασδήποτε πορνοστάρ (ή έστω wannabe) μέσα στη βουλή. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι μπουρδέλο και πορνοστάρ έχουν μια συγγένεια..
Τέλος, να πω στον παπάρα τον Καρατζαφύρερ ότι ο κόσμος κουράστηκε! Πόσες σόλες να λιώσει ακόμα σε διαδηλώσεις για να καταλάβει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα; Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Βλέπουν τσόντες να ξεχάσουν..

ΗΩΣ είπε...

Αμάν βρε frontman, πού ζεις και δεν έχεις αντιληφθεί ακόμη πώς παίζεται το παιχνίδι; Πουλάει το Τζουλάκι, να μην κλέψουμε λίγη πορνολάμψη;
Και ποιός είσαι εσύ που θα ασκήσεις κριτική στον ενθοπατέρα των απανταχού τηλεβιβλιοπωλών;;;; έ;;;;;;; Επειδή ήθελε μια προαγωγή και αποφάσισε να μανατζάρει και άλλους καλλιτέχνες πλην των συγγραφέων του;
Απαπα... μην δούμε άνθρωπο με φιλοδοξίες σε αυτή τη χώρα....

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Μην ξεχνάμε βέβαια οτι ο αρχιβλακοΦύρερ έκανε βουλευτη και το τέρας ευφυίας, αμορφωσιάς πρωην ποδοσφαιριστή (λέμε τώρα), τον αρχιβλάκα Ανατολάκη (για να μην μιλησω για αυτούς που τον ψήφισαν). Μπορεί απο όλα τα ονόματα που ανάφερες στην ανάρτησή σου, το πιο τίμιο και ικανό για κάτι να είναι αυτό της Τζούλιας.

frontman είπε...

@Kitty:
Ποιο απαράδεκτο από το να ακούγεται το όνομα της κάθε "πορνο..κάτι" στη βουλή είναι το να ακούς μαθήματα ηθικής από κάτι σκουπιδιάρηδες όπως τον Καρατζαφέρη! Γιατί ο τύπος στην ουσία σχολίασε μέσα στη βουλή αυτό που σχολιάσαμε όλοι μας γελόντας. Το ότι τη μέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα, όλοι μιλάγανε για την Τζούλια! Και αφού ΚΑΙ ΕΓΩ ασχολήθηκα με τη Τζούλια, κατέβασα το βίντεό της, το είδα καρέ καρέ, το σχολίασα σε blogs και fora, το συζήτησα στο γραφείο και το προώθησα με mail σε άλλα 300 άτομα, είμαι ΚΑΙ ΕΓΩ ένας ηλίθιος που ασχολείται με την τσόντα ενώ η χώρα πνίγεται στα χρέη!! Αυτό είναι το ηθικολογικό μήνυμα του Καρατζαφέρη ο οποίος -κόβω τα παπάρια μου- έχει βρει και τη full director's cut έκδοση του video που ψάχνω τόσο καιρό και στην οποία η Τζούλια δίνει κώλο ενώ ματώνει η μύτρα της από το ξέσκισμα!
Το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι την άλλη μέρα σε μία συζήτηση με παρέα άκουσα να λένε: "Εντάξει, ο Καρατζαφέρης μπορεί να είναι αυτός που είναι αλλά έχει δίκιο και έχει πει κι άλλες φορές σωστά πράγματα". Εκείνη την ώρα που το άκουσα "σχεδόν" συμφώνησα γιατί δεν πρόλαβα να το επεξεργαστώ καλά. Αφού το επεξεργάστηκα όμως και άρχισαν να μου έρχονται κάτι εικόνες από το παρελθόν "σταυρώστε με, σταυρώστε με στον πούτσο σας καρφώστε με" και αφού έκανα και το ανάλογο google search (μεγάλη ανακάλυψη) και θυμήθηκα το φλερτάκι που είχε με τον Ψινάκι και τα καραγκιοζιλίκια που έφτιαχνε στο Βόσπορο με τα περιστέρια στο κεφάλι (click me and click me) σκέφτηκα πως "ΟΧΙ! Δε θα με κάνει ο Καρατζαφέρης να πιστέψω ότι είμαι ηλίθιος που ασχολήθηκα ΚΑΙ με τη τσόντα της Τζούλιας"!!! Και δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης.. Εμφανίστηκαν και άλλα ηθικολογικά κοράκια (τηλεοπτικά και μη) να πουλήσουν το κομμάτι τους.

@ΗΩΣ:
Το Τζουλάκι πουλάει και πολύ καλά κάνει!!! Εγώ την πάω με 1000! Το ότι ο Καρατζαφέρης πήγε να κλέψει λίγη πορνολάμψη δε με πειράζει επίσης! Είναι γνωστός καιροσκόπος άλλωστε και τεράστιος παπατζής! Θυμίζω την υποψηφιότητα για νομάρχης Θεσσαλονίκης όταν είδε ότι στη Θεσσαλονίκη (γενέτειρα των τηλεπλασιέ) υπάρχουν πολλά ΖΩΑ που τον ψηφίζουν! Μιλάμε για την εντελλώς "άσχετη" κίνηση! Δε θα συμφωνήσω όμως μάζί σου όσον αφορά την καλή του πρόθεση να προωθήσει και άλλου είδους καλλιτέχνες.
1) Ο Καρατζαφέρης είναι φίλος και κουμπάρος του Γεωργιάδη και της Μανωλίδου (μουνάρα).
2) Ο Καρατζαφέρης είναι φίλος (ή κάτι τέτοιο) με τον Ψινάκη.
3) Ο Ψινάκης ήταν (και καλά) πρώην γκόμενος και μάνατζερ της Αλεξανδράτου.
4) Η Μανωλίδου (μουνάρα) είναι στο ίδιο talent show με τον Ψινάκη.
Μάλλον πάντα το ίδιο οικογενειακό σινάφι "καλλιτεχνών" μανατζάρει τόσο καιρό ο Καρατζαφέρης.....

@kaliteros:
Το σκέφτηκα να βάλω μέσα και τον Ανατολάκη αλλά μετά σκέφτηκα πως θα έπρεπε να βάλω και το Βορίδι και τον Πλεύρη και όλους τελικά!
Έχεις απόλυτο δίκιο! Ο Καρατζαφέρης έχει αποδείξει περίτρανα ότι θα χώσει στο ψηφοδέλτιό του οποιονδήποτε μπορεί να του φέρει ψήφους.
Κόβω τα παπάρια μου από τη ρίζα ότι αμα η Τζούλια αποφασίσει να κάνει πολιτική καριέρα τότε το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ θα είναι αυτό που θα τη φιλοξενεί όπως και με όλα τα υπόλοιπα τηλε-σκουπίδια!
P.S: Ωραίο blog!

Mayhem είπε...

ο λιάκουρας δεν μπήκε ακόμα. χαχαχα
στην αρχή πίστευα πως θα τα έβαζες με την "γλυκιά" και θα σε μάλωνα. όλοι οι άλλοι είναι ιστοριολόγοι. μη το ξεχνάς. έτσι έγραφαν από κάτω όταν πουλούσαν τα βιβλία τους. τώρα τι σπούδασαν, δεν ξέρω.