Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010

Πρώιμη αναστάσιμος ακολουθία

Τούτες τις δύσκολες μέρες της μεγάλης κρίσης, τις τρομακτικές αυτές στιγμές που ολάκερο το ένδοξο έθνος των (βρωμο)Ελλήνων ακροβατεί απάνω στο ξουράφι των επιτοκίων και βάλλεται από τα στίφη των Κουτόφραγκων, το ΝΠΔΔ, στου οποίου τη μισθοδοσία έχω την τύχη να βρίσκομαι, πρωτοστατεί με μια πράξη - γροθιά στην άσκοπη κατανάλωση ενέργειας και κρατικού χρήματος, μια κίνηση - ωδή στην εγκράτεια και την πράσινη ανάπτυξη, ένα πρελούδιο αυτών που έρχονται, γεμάτο γνήσιους Χριστιανικούς συμβολισμούς και αγάπη για τον πλησίον :

..........και αναστάντα την τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς..........

8 σχόλια:

ΗΩΣ είπε...

...Αν δεν μπορέσετε να τους ανοίξετε ως τότε, καψ' τε τους! Άει στο διάολο πια, μας βρωμίζουν τον τόπο. Σάμπως θα βρούμε από τί ψόφησαν;
Λίγος σεβασμός ρεεεεεεεε

frontman είπε...

"και αναστάντα την τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς"
χαχαχαχαχαχαχαχα!

Τελικά τι τους κάνουνε μετά από την τρίτη ημέρα;;;;

bozonio.gr είπε...

xaxaxaxaxa apisteuto!
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!

kaliteros είπε...

Οι πληροφορίες οτι το συγκεκριμένο χαρτί βρέθηκε έξω απο τον τάφο του χριστου 3 μέρες μετά το θάνατό του, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα!

Durden_Alie είπε...

@frontman : δε θες να ξέρεις!!!

@bozonio.gr : ένεκα των ημερών βεβαίως βεβαίως!

@kaliteros : θα μπορούσα να το επιβεβαιώσω...but then I would have to kill you...:-P


Ακούστε να δείτε λοιπόν αθώα μου παληκαράκια, γιατί το ζήτημα έχει πιο πολύ πλάκα απ' όσο νομίζετε :

Ξέρατε ότι ο νομός Δράμας δεν έχει ιατροδικαστή; Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου, η νεκροτομή πρέπει να γίνει σε γειτονικό νοσοκομείο, πχ στων Σερρών. Ποιος όμως καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς της σωρού στο άλλο νοσοκομείο, που ξεπερνούν τα 1500 ευρώ, λέει; ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, παρακαλώ! Σε διαφορετική περίπτωση, και αν δεν θέλουν να επιβαρυνθούν με το ποσό, μπορεί να βρεθεί κανένας καλός γιατρουδάκος και δώσει πιστοποιητικό θανάτου--με το αζημίωτο βέβαια!

Για επεξεργαστείτε το λιγάκι και σκεφτείτε τις επιπτώσεις...

Ώρα να ξυπνήσετε από τον αγγελικά πλασμένο κόσμο σας...!

Mayhem είπε...

"..........και αναστάντα την τρίτη ημέρα, κατά τας Γραφάς.......... "

ζωγράφισες! τα έσπασες! γάμησες λέμε!

@frontman τα σκυλιά δε σου λένε τίποτα? ψυχούλα έχουν και αυτά!

@durden εκτός φυσικά και αν έχεις γνωστούς ιατρούς και σου βγάζουν το χαρτάκι στο τζαμπέ! (Θωμάς γαρ)όσο για την φωτογραφία. μα δεν ξέρουν πως αν πεθαίνει κάποιος, τον βάζεις στον καταψύκτη του ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ για να παίρνεις την σύνταξη? εδώ είναι Ελλάντα ρε.......

και για να τελειώσω, θα ήθελα να εκφράσω άλλη μια φορά την θέση μου για το πτώμα μου!
όταν κλατάρω, θέλω να με δώσετε στους φοιτητές να με κατακρεουργήσουν και μόλις τελειώσουν να με πετάξουν στα μαύρα τα σκλιά! και αυτά δε θα πεινάνε και οι φοιτητές θα κάνουν καλά την δουλειά τους. δεν αναφέρομαι στην δωρεά οργάνων γιατί είμαι σκάρτος από τώρα.
δε θέλω οι τραγοπαπάδες να πάρουν ούτε 1c από τρισάγια και τις λοιπές μαλακίες, ούτε οι νεκροθάφτες, ούτε οι μαρμαράδες για τους τάφους.

άντε καληνύχτες....

skinpop είπε...

ΝΠΔΔ=Νεκροσκοπικός Πρωκτικός Δάκτυλος Δράμα-το-ς?

Mayhem είπε...

@skinpop φαντάζομαι πλάκα κάνεις αλλά η φαντασία σου οργιάζει. για το τελευταίο Δ έπρεπε να βρεις καλύτερη λέξη. το χάλασες λιγάκι. κάνε άλλη μια προσπάθεια.