Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ



πριν λίγη ώρα έπεσε στα χέρια μου το πολυπόθητο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. σας ανεβάζω μερικά screens για να δείτε τι "παίζει". τουλάχιστον πρόλαβα και κατέβασα την καλή ποιότητα πριν το σβήσουν από τα torrents. υπάρχει και σε μικρότερο μέγεθος αλλά δεν είναι καλό (κάπου στα 69MB).

βρείτε μου τρόπο να το ανεβάσω κάπου για να το μοιραστώ με τα αγαπημένα μου παπάρια. λέτε να έχουμε τίποτα κυρώσεις????

Υ.Γ. μιλάμε για μεγάλη πορνάρα.
Υ.Γ.2 να την χαίρεται ο μπαμπάς της.
Υ.Γ.3 Ψωμόπουλε δεν είσαι μονοφαγάς τελικά. χαχαχαχα
Υ.Γ.4 κρίση και μαλακίες............


α, ξέχασα να σας πω. το βίντεο γυρίστηκε από την sirina production! μπράβο στα παιδιά. πάντως η συλλογή υπάρχει και στα περίπτερα. σήμερα κυκλοφόρησε για όποιον καίγεται! μόνο 19.90€ κοστίζει......




24 σχόλια:

Mayhem είπε...

άντε το έβαλαν στο gamato.info
όσοι προλάβουν! μπορεί να το σβήσουν και από εκεί.

περιμένω τις απόψεις σας για την Κυρία της show bizzzzzz.....

frontman είπε...

Ρε μαλάκα δε μπορώ να το βρώ!!!

Mayhem είπε...

το ανεβάζω. σε 30Min περίπου σου στέλνω Mail.

επειδή κάτι παίζει με τα δικαιώματα και το σβήνουν και από gamato, μεγάλη προσοχή. επιλεγμένα άτομα μόνο θα το πάρουν....

frontman είπε...

ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΕΙΛΕ!!!!!

frontman είπε...

KATEBAINEI!!!
KATEBAINEI!!!!!!!!!!!

ΕΛΑ ΤΑ KILOBYTES ΝΑ ΕΚΡΕΟΥΝ!!!!

Dionisis είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

frontman είπε...

Γαμιάς: Πέτρα μου'χει ο πούτσος!

Τζούλια: Ε??

Γαμιάς: Πέτρα μου'χει ο πούτσος!

Τζούλια: Είσαι γελοίος!

Γαμιάς: Γιατί με καυλώνεις;; Έτσι μπράβο..

Τζούλια: Ηλίθιοι.. Είστε ηλίθιοι...!


Ποίηση!!!

Mayhem είπε...

14:25 - 14:28
χαχαχα, μαλάκα έχω πεθάνει στο γέλιο. κάποια άλλη στιγμή κάνει και ωωωωωωωωωωωωω και μου θυμίζει το ωωωωωωωω σουλτάν!!!!!

Mayhem είπε...

σχόλιο Γεωργίου!!!!

"ούτε αυτό ξέρει να κάνει. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Όταν μια γυναίκα πιάνει το πέος με τα χέρια, δεν κάνει τίποτα. μόνο στόμα χρειάζεται εκεί."

ζωγράφισε πάλι ο Μέγας Γεωργίου. για αυτό τον γουστάρω.......

Ανώνυμος είπε...

http://rapidshare.com/files/358442213/Julia_Alexandratou_from_Sirina.part1.rar
http://rapidshare.com/files/358452753/Julia_Alexandratou_from_Sirina.part2.rar

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη έκδοση του καυτού βίντεο μέχρι τώρα...
Σε ένα μόνο link χωρίς συμπιέσεις, κωδικούς και λοιπές μαλακίες...
ολόκληρο με υψηλή ανάλυση + ήχο..

http://hotfile.com/dl/31039089/2a1da55/julia_new.avi

Kitty είπε...

http://www.skylos.gr/

Όχι απλά ατάλαντη..Από που να αρχίσω δηλαδή! Αυτό το ωωωωωω που λες, εγώ το ακούω σα βέλασμα πιο πολύ. Μπεεεεεεεεεεεε...
Τόσο όμορφη κοπέλα ήταν και κατάντησε μια κακάσχημη drug queen. Είναι άρρωστη και αρρωστημένη πλέον.
Δεν έχω κάτι με τους/τις pornstars, αλλά τη συγκεκριμένη τη λυπάμαι.Και δεν είναι η τσόντα που γύρισε..αλλά βλέπεις τη φάτσα της και είναι για λύπηση..Τα φρύδια της έχουν πέσει; τα έχει βάψει άσπρα; Πάντως δεν είναι ορατά. Τα μαλλιά της τα βούτηξε στη λεκάνη με τη χλωρίνη, έχει μείνει με 5 τρίχες και φούλαρε στο extension. Ξεκίνησε από τα ψηλά (όσο ψηλά θεωρούνται τα ελληνικά καλλιστεία) και κατέληξε μαζί με τα σκατά. Κρίμα...

Και για του λόγου του αληθές κοιτάτε πως ήταν και πως έγινε.

http://www.radiogreece.gr/UserFiles/Image/2D/JuliaAlexandratou%281%29.jpg

http://www.philenews.com/main/data/2009/10/02/2009_10_02_09_35_19__b34fa1480f6f4392a9200e6de33b11ee.jpg

Mayhem είπε...

http://hotfile.com/dl/31039089/2a1da55/julia_new.avi

με 30kb/s ούτε ως αύριο θα κατέβει.
και στο blue white gt το έχει.


@Kitty αυτά είναι γούστα του καθενός. πράγματι, χάλασε αρκετά αλλά έχει πέραση σε μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού. κάτι άλλο που με χάλασε στο βίντεο, ήταν ότι δε το απολάμβανε. με τέτοιο εργαλείο που έχε μέσα της, άλλη γυναίκα θα πετούσε από την χαρά της. τα ρουθούνια της έχουν γίνει από την κόκα σαν πηγάδι. αλλά σε καμιά περίπτωση δεν την κατακρίνω. ο κάθε άνθρωπος έχει κλίση κάπου και πρέπει να το εκμεταλλευτεί. το θέμα είναι τι θα κάνει σε 10 χρόνια που θα ζαρώσει και θα βγουν νέα αίματα (ίσως την τσατσά). η κοπέλα ήθελε δημοσιότητα και το κατάφερε μια χαρά.
όσο για το χρήμα? ήδη πούλησε 200.000 τεύχη και σήμερα βγήκαν στην αγορά άλλα τόσα.

200.000Χ20€=4.000.000€

αυτή θα πήρε τουλάχιστον 1Μ. μη σου πω πως το κράτος θα της δώσει άλλα τόσα γιατί με το θέμα της ο κόσμος δεν ασχολήθηκε με τις εξαγγελίες των νέων οικονομικών μέτρων.

σήμερα πήγαινα στην τράπεζα και έξω από ένα περίπτερο ήταν 3 γέροι και διάβαζαν μια κωλοφυλλάδα (esspreso) που είχε πρώτο θέμα την Τζούλια. λίγο πιο δίπλα ήταν το περιοδικό. το κοιτούσαν και τους έτρεχαν τα σάλια. όταν όμως τους μειωθεί η σύνταξη, τότε να δω αν θα γελάνε.

τέλος των πάντως, ακόμα μία φορά συνειδητοποιήσαμε πως ένα μουνί (και όχι ο κώλος!) μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε σοβαρότατα προβλήματα που έχουμε.

frontman είπε...

@Kitty:
Τα φρύδια της έχουν πέσει από την πολύ την πούτσα!!

@mayhem:
"Ρε του δαιμόνου το πράμα" και εγώ είδα πολύ κόσμο να κρατάει την κωλοespresso στα χέρια του!! Λες ρε μαλάκα να είναι και αυτό "πολιτικό ζήτημα"..??!

Ανώνυμος είπε...

Για να μην τρελλαθούμε, μιλάμε για μια γκόμενα που η ταρίφα της στην πιάτσα ήταν € 2500 για οποιονδήποτε είχε τις "κατάλληλες επαφές". Και δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι που πήγαιναν κατέληγαν να την πλακώνουν στις σφαλιάρες αντί για το άλλο.....
Απίστευτα υπερεκτιμημένη γκόμενα

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΟΛΙΟ 1ο: Είναι για το πούτσο! Αλήθεια, κώλο έλεγε ότι θα δώσει, κώλο δεν έδωσε... Μου μυρίζει sequel...

ΣΧΟΛΙΟ 2ο: Όσον αφορά την ασχήμια της Τζούλιας, σε κάποια φάση καθώς τον καβαλάει και κοιτάει προς την κάμερα, σκύβει και παρατηρώ την εγκάρσια γραμμή από τα extensions η οποία πραγματικά με αηδίασε! Σαν τα ράμματα του Φρανκενστάιν ήταν!
Τώρα για το αν έχει πέραση, όντως συμφωνώ ή καλύτερα αναγνωρίζω ότι έχει μεγάλη απήχηση. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο από το γεγονός ότι ήθελα να τη δω να γαμιέται. Όχι γιατί είναι ωραία, αλλά γι αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει. Και μην ρωτήσει κανείς "τί;"...

ΣΧΟΛΙΟ 3ο: Το πιο κωμικοτραγικό πράγμα που σκέφτηκα αφού είδα τη τσόντα (πιο απαγορευμένο βίντεο ρε μαλάκες!;) είναι ότι αυτό το σύνθετο κύτταρο θα μείνει στην ιστορία (αδόκιμη χρήση αλλά δε γαμιέται κι αυτή!) σαν η πρώτη celebrity που κυκλοφόρησε "sextape"! Μια νέα εποχή έφτασε για την ελληνική show bizz!
Πιστεύω ακράδαντα ότι η επόμενη εποχή της ελληνικής show bizz, θα ανατείλλει όταν βγάλει sextape o Αλέξαντρος Πετρίδης και μάθουμε όλοι μας την αλήθεια για το λευκό του χαμόγελο... Liquid toothpaste everybody!

ΣΧΟΛΙΟ 4ο: Αφού τη τρώμε που τη τρώμε στη μάπα τη "Τσούλια" και τις όμοιές της, ας "φάνε" κι αυτές κάτι να αρχίσει να βγάζει νόημα η πραγματικότητα! Όλες αυτές οι καριόλες παριστάνουν τις τραγουδιάρες, όλες παριστάνουν τα μοντέλα μα τις χίλιες σιλικόνες κι όλες διαλαλούν ότι έχουν ταλέντο ηθοποιού! Face the facts, you are a COCKSUCKER! Ας πέσουν λοιπόν οι μάσκες κι ας αρχίσουν οι κάμερες να ρολλάρουν!

Πετρούλα, η σειρά σου τώρα, ναι; Μην αργείς, έχουμε κρίση το ξέχασες; "Πετρούλα δώστα όλα!"

frontman είπε...

Ναι ρε μαλάκα..!!
Η Πετρούλα που είναι??
Χάθηκε αυτό το κορίτσι!!

Mayhem είπε...

μαλάκα αν είναι να βγάλει τσόντα η Πετρούλα και να τραυλίζει - συλλαβίζε , καλύτερα να κάτσω να με γαμήσετε.......
πιο πολύ θα το απολαύσετε.

Ανώνυμος είπε...

Την έφαγε η Αφρούλα!
Είτε αυτό είτε τώρα που έχει πέσει πείνα αδυνάτησε κι άλλο, οπότε εξαφανίστηκε!

frontman είπε...

Πληροφορίθηκα από "έγκυρες" πηγές ότι κάπου κυκλοφορεί η "director's cut" έκδοση του video στην οποία η αγαπημένη μας ξανθιά κερνάει κοκορετσάδα για 4 ολόκληρα λεπτά!!!

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ VIDEO!!
ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ!!!

Ε τι, μισές δουλειές θα κάνουμε...?

Mayhem είπε...

η sirina είχε πει πως θα έβγαζε και 2ο μέρος και για αυτό θα κρατούσε 45 λεπτά όλη η τσόντα. αλλά μετά από τόσο ντόρο δε θα το βγάλει (μάλλον).

άσε που πήγε η ΣΔΟΕ και έκανε έφοδο. φουλ στην κόκα ήταν. κάποια στιγμή θα βγει και το 2ο μέρος. οπότε υπομονή. ο θείος koulantzas παρακολουθεί το θέμα.

ΗΩΣ είπε...

Mayhem, το ήξερα ότι εσύ θα έβγαζες ανάρτηση πριν φτάσει στα περίπτερα το DVD. Βάζω στοίχημα ότι μέχρι και τσόντα με την ανοργασμικιά τν Μαντλίν Ολμπράιτ θα βρεις αν ψάξεις λίγο τον σκληρό σου....

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
kalo!

Kitty είπε...

@ ΗΩΣ: Γιατί ρε κοπελιά; Ψάχνεις τσόντα με την Μαντλίν και δεν τη βρίσκεις στο gamato.info;