Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Τελικά ήταν ο Κολοκοτρώνης GAY???

Μόλις είδα το τρίτο επισόδειο της σειράς "1821" του ΣΚΑΪ και ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ αφού περίμενα οι φήμες που θέλανε τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ να αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Γέρου του Μοριά να επαληθεύονται.

Ωστόσο, αυτό δε συνέβη, αποδεικνείοντας ότι ήταν μία "τρολιά" των φασιστομπλογκάδων της χώρας εκμεταλλευόμενοι μιας παπαριάς που έγραψε ο Τατσόπουλος στο facebook.

Αρνούμενος λοιπόν να πιστέψω ότι ο ελληνικός μικροτσουτσουνισμός μπορεί να πάρει το πάνω χέρι στη blogόσφαιρα έψαξα να βρω πληροφορίες σχετικά με το αν ο Κολοκοτρώνης μαστίγωνε όντως τον πίθηκο γιατί εμένα ΑΥΤΟ είναι που με ενδιαφέρει σαν άνθρωπο, έλληνα πολίτη, ζωντανό υποκείμενο και τα σχετικά! Τελικά όμως έπεσα σε αυτό !

ΔΙΑΒΟΛΕ!!!

  • ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΗΤΑΝ GAY;
  • O ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΓΙΟΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ;;
  • ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΒΟΛΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ;;;
  • Η ΧΟΥΑΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ;;;;
  • Η ΕΣΜΕΡΑΛΔΑ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΥΙΣ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΒΕΡΙΣΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΕ;;;;;
Μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ!
Ωστόσο αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής του "δημοσιογράφου" που κέρδισε το oscar ερμηνείας, ο οποίος από όλη την εκπομπή το μόνο που του έκατσε ήταν ότι από τα 400 χρόνια τουρκοκρατίας, τα πρώτα 200 επικρατούσε ευημερία! Αυτός βέβαια κατάλαβε άλλα ντ άλλων αλλά λίγη σημασία έχει! Τι Ερρίκος Λίτσης και μαλακίες!
Τρελάθηκε ο άνθρωπος σου λέω!!!

Υ.Γ - Ηθικόν δίδαγμα:
Η περίπτωση "παρεξήγησης" του Πέτρου Τατσόπουλου είναι τρανό παράδειγμα του πως το facebook και τα λοιπά sites κοινωνικής μαλάκινσης μπορούν να σου γαμήσουν τη ζωή. Αν προσέξατε στο παραπάνω απόσπασμα όπου διευκρινίζει ο ίδιος ότι επρόκειτω για παρεξήγηση, αναφέρει το χώρο στον οποίο κάνει τις αναρτήσεις του στο facebook ως τον "προσωπικό του τοίχο"!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Προς γνώσην και συμόρφωσην κύριε Τατσόπουλε!

1 σχόλιο:

Mayhem είπε...

μήπως ήταν ψαράς???