Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Resident evil 4, τα σπασε!!!




Λοιπόν λούληδες, ξέρω οτι ορισμένοι ίσως ήδη έχουν ξενερώσει από τον τίτλο, αλλά χέστηκα!
Μόλις είδα το καινούριο resident evil 3D και απλά κολογούσταρα!!! Η ταινία απλά γάμησε!!!
Είχα πάρα πολύ καιρό να δω ζομποταινία με άποψη. Γιατί είχε άποψη, ήταν απλό και φριχτό συγχρόνως, σαν ένα χέσιμο μετά από μπυροβραδιά. Η Umbrella τους είχε γαμήσει τη ζωή και εκεί που νόμιζες οτι τελικά οι καλοί γαμήσανε τους κακούς, ουπς! συγνώωωμηηη, να σου και άλλοι κακοί. Πολύ πιο κακοί!

Spoiler alert : 'Οσοι δεν έχουν δει την ταινία και θέλουν να τη δουν , τότε καλύτερα να πηδήξουν την παρακάτω παράγραφο!

Από τα 10 πρώτα λεπτά της ταινίας καύλωσα, λέω αυτή η ταινία θα γαμήσει. Πόση σφαίρα έπεσε, μυστικά υπόγιεα, έιχε και το 3D και τα σπαγε (σημείωση, η καλύτερη ταινία 3d από τις δύο που έχω δει μέχρι τώρα...) ζόμπι παντού και post-apocalyptic σκηνικά. Μετά στο L.A. στην κορυφή της ταράτσας της φυλακής...ε, όσοι έχουν παίξει left4dead κατάλαβαν!
Και το ενισχυμένο ζόμπι κλειδαράς που έσπασε την πόρτα ήταν κορυφαίο! Πολύ γέλιο! Άσε όταν ο γλίτζης παρτάκιας μουστακαλής που ήταν εκεί τους την έφερε και πήρε το αεροπλάνο άφησε μια 'κόκκινη γραμμή' στη ζομποθάλασσα από κάτω! Yeah!

Ήταν σαν το matrix, το kill-bill (μουνάρες με κατάνες), άλλες ζομποταινίες και φουτουρομινιμαλιές όλα μαζί! Και σαν videogame!!! Μακράν η καλύτερη χωρίς νόημα ταινία που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.

Εκτός σχολιασμού η Milla, παναγία μου, φτου σου κοπελάρα μου για άλλη μια φορά!!!

Και resident evil 5??? Αν κρίνω από την μουνάρα super villain αφεντικο της umbrella που εμφανίζεται στο τέλος, τότε πάω να κλείσω εισιτήριο από τώρα!!

Αγαπητά μου παπάρια, λάτρεις και μη της ταινίας, περιμένω ελεεινό ξεκατίνιασμα και θάψιμο και συντροφικά μαχαιρώματα...
δικό σας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

***σποιλερ:Τ=Του κούτιού***

Μια προσθήκη μόνο, ο Τ-virus , ο οποίος εμφανίζεται σαν μικρά Τ μέσα στο αίμα , πέρα του ότι έιχε την ικανότητα να επαναφέρει-επανασυναρμολογεί τον κακό αρχινονό ζόμπι του φτιαχνε και τα μαλλιά!Μια δόση ιταλικής φινέτσας, ασυζητητί.

Ακολουθεί διαφήμιση
Μην κολλάτε γρίπη των χοίρων ,μην κολλάτε γρίπη των πουλερικών , για μια τέλεια ντεκαπαζ ακόμα και σε ακραίες συνθήκες συντριβής αεροπλάνου, κολλήστε τον Τ-virus. Sick and sic!
Γιατί ένας ξενιστής πρεπεί πάντα να είναι κουλ!
Σε όλα τα ζόμπι της γειτονιάς σας.