Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η κυρία και.... ο αστροναύτης




Έχει παρατηρήσει κανείς από σας πως εναλλάσσεται η γυναικεία συμπεριφορά στο θέμα της χειραφέτησης; Ας πάρουμε για παράδειγμα μια γκόμενα... φοιτήτρια σε μια σχολή... ελεύθερη!

Εν αρχή είναι η συνειδητοποίηση ότι ανάμεσα στα πόδια της υπάρχει μια μαγική τρύπα... ακόμη πιο ισχυρή από τις μαύρες τρύπες του διαστήματος που μπορούν να καταπιούν μονοκοπανιά 15 ήλιους. Η τρύπα αυτή μπορεί να της περάσει μαθήματα... μπορεί να την βάλει πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια... μπορεί να της εξασφαλίσει δωρεάν ποτά στα μπουζούκια... μπορεί να της βρει δουλειά... μπορεί να της βρει έναν μαλάκα να της κάνει όλα τα χατίρια... και γενικότερα μπορεί να σύρει όχι καράβι....αλλά στόλο ολόκληρο πάνω στο Έβερεστ!!! Η συνειδητοποίηση αυτή την κάνει να θεωρεί πως μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνη της... είναι παντοδύναμη... χειραφετημένη!!! Στη φάση αυτή συνήθως ψάχνει για έναν πρίγκιπα με άσπρο άλογο.... ή στη σύγχρονη εποχή με 250 άλογα, ζάντες αλουμινίου, χαμηλό προφίλ στα λάστιχα, τουρλομένο πορτοφόλι, χουβαρντά, έξυπνο, με χιούμορ, γυμνασμένο, επιστήμονα, γιατρό, πυρηνικό φυσικό, κομάντο, ψαρά, αστροναύτη κτλ... Βέβαια ψάχνει αυτόν τον πρίγκιπα όχι για να της προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτά που μπορεί να της προσφέρει η σερνοκαραβομουνάρα της.... αλλά για να δείξει στις άλλες γυναίκες ότι είναι η δυνατότερη... που μπορεί να βρει τον καλύτερο!! Αυτός είναι μάλλον ο χειραφετημένος τρόπος για να δείξουν ποιος έχει το πάνω χέρι... ποιος είναι ο ισχυρός στην πιάτσα.... όπως αντίστοιχα τα αρσενικά λιοντάρια παλεύουν μπροστά στα μάτια της θηλυκιάς για να δείξουν την δύναμή τους. Αλλά μην ξεγελιέστε.... οι γυναίκες το κάνουν για να δείξουν την δύναμή τους στις άλλες γυναίκες...όχι στα αρσενικά. Αυτό μάλλον θα είναι κάποιο εξελικτικό κατάλοιπο... η δύναμη είναι για να επιδεικνύεται μόνο προς το θηλυκό γένος!!!

Τα χρόνια κυλούν ήρεμα σχετικά... μπορεί να μη βρει τον πρίγκιπα... αλλά κάποιον θα βρίσκει κατά καιρούς που θα τον χωρίζει γιατί τελικά δεν ήταν ο πρίγκιπας... και προχωράει μέχρι να βρει τον πιο πρίγκιπα... και ακόμη παρακάτω για να βρει τον «ω θεέ μου πόσο πρίγκιπας είμαι!». (Άμα βρει τον πρίγκιπα της Μαγνησίας ή τον γαμιά του Βόλου...ακόμα καλύτερα).

Έχει προσέξει όμως κανείς σας τι κάνει μια so called χειραφετημένη γκόμενα μόλις βρίσκει τον πρίγκιπά της; Γραπώνεται από τα αρχίδια του και ταλαντώνεται σαν το «μπαμπά μην τρέχεις» που κρεμάμε στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου!! Αρχίζει να μην θέλει να βγει με τις «φιλές» της.... να είναι όλη μέρα με τον γκόμενο... να θέλει να πηγαίνουν μαζί για ποτό και να διασκεδάζουν όπως διασκεδάζει και αυτός με τις παρέες του μέχρι το ξημέρωμα... να πάνε μαζί διακοπές δυο εβδομάδες μόνοι τους χωρίς να βαρεθούν όπως δεν βαριέται αυτός όταν πάει διακοπές με τα παπάρια κτλ. Με λίγα λόγια μέσω του γκόμενου θέλει να γίνει παπάρι χωρίς παπάρια. Πράγμα που φυσικά δεν γίνεται (ιδέα για επόμενο ποστ...πόσο παπάρι μπορεί να γίνει μια γκόμενα αφού δεν έχει παπάρια?). Αργά ή γρήγορα αρχίζουν οι μαύρες σκέψεις στο μυαλό της... τι κάνω εγώ μαζί του; μήπως χαραμίζω τη ζωή μου; δεν ήταν καλύτερα πριν που έβγαινα με τις «φίλες» μου και ένοιωθα κάθε μέρα την παντοδυναμία του μουνιού μου να μου τα προσφέρει όλα στο πιάτο; Καταπιέζομαι....τέρμα θα τον χωρίσω... δεν είμαι εγώ για τέτοια... εγώ μπορώ να βρω δουλειά.... να βγάζω τα λεφτουδάκια μου.... δεν έχω ανάγκη κανέναν... είμαι χειραφετημένη!!!

Και η ζωή κυλάει.... και τα χρόνια περνάνε. Με το ίδιο μοτίβο να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά! Είμαι χειραφετημένη... βρήκα γκόμενο... κρέμομαι από τ’ αρχίδια του... χωρίζω... είμαι χειραφετημένη... βρήκα γκόμενο... κτλ.

Τελικά φτάνει η κρίσιμη ηλικία των 30!! Ω θεέ...Ω Αλάχ... Ω Ιπτάμενο μακαρονοτέρας!!! Δεν βαράνε απλά τα καμπανάκια.... αλλά χίλια σήμαντρα... που τα βαράνε 30 καυλωμένοι καλόγεροι που ξεμουδιάζουν το χέρι τους από τις ατελείωτες ώρες μαλακίας που τραβούσαν όλη νύχτα στο κελί τους!!! Θέλω να γίνω μάνα... θέλω να κάνω παιδιά... θέλω να κάνω οικογένεια. Αλλά με ποιόν;;; Ε με ποιόν άλλον; Με τον πρίγκιπα που θα τύχει να είναι δίπλα μου μόλις σβήσω τα 30 κεράκια της τούρτας που μου έφερε για να μου κάνει την έκπληξη μου γνώριζα εδώ και μια βδομάδα από τις «φίλες» μου!!!

- Και τελικά;;;
- Ε τελικά τον παντρεύεται!
- Και μετά;
- Ε και μετά γραπώνεται από ταρχίδια του!
- Και μετά;
- Ε μετά μαντέψτε...
- Τί;
- ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!

Τελικά ρε παιδιά μετά από όλο αυτό εσείς τι καταλαβαίνετε;; Τι σκατά θέλουν οι γυναίκες;; Να είναι χειραφετημένες ή να κρέμονται από τ’αρχίδια μας;;;

15 σχόλια:

PATAKOS είπε...

Αυτήν την εικόνα πως δεν την έβαλες στο προηγούμενο post ρε frontman???

Εγώ θα την ονόμαζα..."διαστημική μουνάρα"

αχαχαχαχ

Durden_Alie είπε...

It is a man's world...

Γι' αυτό και δεν μπορεί παρά να θέλουν...ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΡΧΙΔΙΑ! :-Ρ

Respect για τον πρίγκηπα της Μαγνησίας, γαμήθηκα στο γέλιο!!!

Mayhem είπε...

μαλάκα ζωγράφισες! η μόνη διαφορά είναι πως αν στα 30 τής κάνεις ένα παιδί, αλλάζουν τα δεδομένα. και η άποψή μου είναι πως το πρώτο παιδί σε μια οικογένεια γίνεται πλέον επειδή βαριέται το νεόνυμφο ζευγάρι και για να μη χωρίσουν ξεπετάν ένα παιδί έτσι ώστε να έχουν μια ασχολία.

το θέμα είναι όταν τελειώσουν με τα παιδιά και αυτά φτάσουν στην ηλικία 15 χρονών περίπου, τι γίνεται. και η απάντηση είναι όλο αυτό που έγραψες παραπάνω φίλε μου. προσπαθεί να βρει τον πρίγκιπα.
μόνο που δε λογαριάζουν πως είναι πλέον πολύ MILF!! μα πάρα πολύ MILF......

και που καταλήγουν? να τις πηδάνε διάφοροι πρίφκιπες και να τις πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες! βλέπεις ένας ματσωμένος πρίγκιπας δε θα μείνει με την γριά αλλά με τα μπισκοτολούκουμα που κυκλοφορούν στην αγορά.

τα έγραψα πολύ περιληπτικά και πιστεύω πως με καταλαβαίνεις....

Durden_Alie είπε...

Καλά μου παιδιά...It's all Evolution είτε μας αρέσει είτε όχι!

Σίγουρα η αναζήτηση του πρίγκηπα έχει κάποια βιοχημική βάση και δεν εκφράζει απλά ένα αόριστο ψωνίστικο απωθημένο του κοριτσιού της διπλανής πόρτας, αλλά είναι αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας εκρήξεων και αλληλεπιδράσεων μεταξύ εξωτικών υπάρξεων όπως η ρουφιάνα η ντοπαμίνη (μέσα σ' όλα!) και άλλων παρόμοιων. Θέλετε να μου πείτε ότι ο ανθρώπινος παράγοντας έχει παρέμβει και διαστρεβλώσει τη διαδικασία μέσω της τεχνολογίας, του πολιτισμού, της μόδας, των τεχνών κλπ σε τέτοιο βαθμό που τα γυναικεία κριτήρια - καμπανάκια έχουν τρελαθεί και δεν μπορούν να ανταποκριθούν το ίδιο αποτελεσματικά όπως στο παλιό μοτίβο του "ψάχνω για το δυνατό άντρα που θα φέρει περισσότερο κρέας στο σπίτι"; Θέλετε να πείτε ότι "παλιά ήταν καλύτερα" [κατά Pascal - McFly, αυτοί..ξέρουν ;-)]; Να συμφωνήσω! Η βιοχημεία όμως ήταν, είναι και θα παραμείνει αμείλικτη! Ο άνθρωπος μπορεί να απαλλάχτηκε από τη μοίρα, δε θα μπορέσει όμως ποτέ να απαλλαγεί από τη βιοχημεία, που θα 'ναι πάντα εκεί για να στοιχειώνει τις φαντασιώσεις ελευθερίας και αυτοδιάθεσης που ως είδος λατρεύουμε!

Unknown είπε...

Το έχω ξαναπεί και παλιότερα σε φίλους.

Οι άνθρωποι πιθικίζουν.

Συγκεκριμένα οι γκόμενες:

Ανέκαθεν οι γκόμενες ψάχνανε το κυρίαρχο αρσενικό και την ασφάλεια που αυτό θα τους παρείχε, τόσο σε αυτές όσο και στους απογόνους τους. Παλιά το κυρίαρχο αρσενικό, ήταν αυτός με τις περισσότερες τριχούμπες στο στήθος, που έφερνε τις περισσότερες αρκούδες από το δάσος (και καλά-δυνατά γονίδια και αφάλεια-τροφή). Σήμερα το κυρίαρχο αρσενικό συμπίπτει με τον φλούφλη/φούφουτο/σαπιοκοιλιά χρηματιστή/επιχειρηματία TV περσόνα, με τα πολλά τα φράγκα, ο οποίος έχει τα χρήματα για να εξασφαλίσει την γκόμενα και τους απογόνους της. Δεν έχει τα γονίδια πάντα, αλλά για αυτά ας είναι καλά το poolboy που θα προσλάβει ο φλούφλης/φούφουτος/σαπιοκοιλιάς χρηματιστής/επιχειρηματίας TV περσόνας (και κερατάς βεβαίως βεβαίως!), που μια χαρά παλικάρι είναι, βαρβάτο τροφαντό και σένιο.

Το ότι οι γκόμενες ψάχνουν το κυρίαρχο αρσενικό είναι εμφανές ακόμα και σε κύκλους που κατα τ'άλλα απορρίπτουν την κυρίαρχη κουλτούρα. Έτσι ακούς/βλέπεις/ξέρεις πολλές αριστερές/αναρχικές/whatever γκόμενες να δηλώνουν ότι ο γκόμενός τους θέλουν να είναι "ο ΠΙΟ επαναστάτης" από τους άλοους και πάει λέγοντας.

Το θέμα παραμένει. Οι γυναίκες, πάντοτε (από τότε που ήταν πίθηκοι δηλαδή), προγραμματισμένες από την φύση τους αποζητούν την ασφάλεια, με το γνωστό κόστος της ελευθερίας, της δικής τους και των αντρών. Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι "όποιος ανταλλάσει την ελευθερία του για την ασφάλειά του, δεν αξίζει τίποτε από τα δύο και τελικώς θα τα χάσει και τα δύο".

Unknown είπε...

Οι γκόμενοι:

Ανέκαθεν αποζητούσαν να "γονιμοποιήσουν" όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες, σε μια προσπάθεια να διαιωνήσουν το δικό τους DNA, έναντι των υπόλοιπον αρσενικών. Γι'αυτό και επιδίδονταν στο γνωστό κυνήγι "θησαυρού" και γι'αυτό πολλές φορές υπομένουν τις χίλιες όσες μαλακίες, προσπαθώντας να δείξουν ότι είναι πιο άξιοι από τους άλλους άντρες, για να τους επιλέξουν οι γκόμενες. Τι αρκούδες κυνηγούσαν στο δάσος, τι πηγαίναν πρώτοι πρώτοι στα πεδία της μάχης, τι ανταγωνισμός στο γραφείο για το ποιός θα είναι υπάλληλος του μήνα... Μάγκες, πάρτε το χαμπάρι, είμαστε για τον πούτσο!

Τελικώς την λύση την έχει δώσει ήδη το ζωικό βασίλειο, αλλά εμείς με τις εμμονές μας και τις μαλακοηθικές μας (βγαλμένες από το καρκίνωμα των θρησκειών) επιμένουμε να μην την βλέπουμε.

Υπάρχει αυτό που λέμε mationg season, όπου εκεί όλοι γαμιώσαντο και την επόμενη σεζόν, ξανά από την αρχή, χωρίς αποκλειστικότητες, μονογαμίες κι άλλες τέτοιες παπαριές!

Αφού τελικώς, ούτε οι άντρες, ούτε οι γυναίκες μπορούν να μείνουν με έναν και μόνο και πάντα θα ξενοκοιτάμε (οι άντρες περισσότερο, οκ), γιατί το ζορίζουμε, οέο;

frontman είπε...

χαχαχαχα!
Γαμάτο post!

Άσχετο αλλά θυμήθηκα τώρα τη μανία που είχε μια γειτόνισσά μου η όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει εγγονάκι και συγκεκριμένα, θυλικό εγγονάκι!

Ήθελε σόνι και ντε να βάλει τη νύφη της να ξανακάνει υπερηχογράφημα σε περίπτωση που έγινε λάθος στην "εκτίμηση" του φύλου.

Ένα από τα επόμενα "τιτανοposts" που θέλω να γράψω, θα έχει θέμα το φαλλοκρατικό αντίκτυπο που έχουν τα ένστικτα επιβίωσης.
Αν και τα μισά αναφέρθηκαν ήδη εδώ!!

PATAKOS είπε...

Αυτό το post σας το χρωστούσα πολυαγαπημένα μου παπάρια....ήταν η χολή που ήθελα να βγάλω... ήταν η "νικοτίνη και η σιχαμάρα" που ήθελα καιρό τώρα να "φυσήξω" στα μούτρα κάθε ψευτοχειραφετημένης ξεσκίστρας που το παίζει ανεξάρτητη μέχρι να αποφασίσει να κάνει παιδί...

Διάλογος με τον μποέμ 56άρη χωρισμένο γείτονά μου πριν από λίγο:
- Μικρέ έχεις καμιά γκόμενα;
- Μπά έχει μερικούς μήνες που χώρησα και είμαι από δω κι από κει...
- Την καλύτερη δουλειά κάνεις
- Ε καλά είναι δεν λέω, αλλά θέλω να έχω και σχέση, θέλω την σιγουριά μου
- Αγόρι μου, μετά τα 30 η σιγουριά θα σε κυνηγάει από πίσω... θα σε παρακαλάνε...

Durden_Alie είπε...

Ε ΑΙΝ!!!

Για ρωτήστε κι εμένα τον κακόμοιρο :-Ρ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να φαίνεται λίγο αφελές σαν σχόλιο αλλά άλλο είναι να σου το λένε και άλλο να το ζεις στο πετσί σου. Ποιό; Το ότι όσο ευαίσθητος και ρομαντικός (μπλεχ) κι αν νομίζεις ότι είσαι, όσο κουλτουριάρης κι εκτός των κλισέ (ναι πως πως) θαρρείς πως είσαι, πάντα μα ΠΑΝΤΑ θα καταλήγεις να βιώνεις καταστάσεις που σου αποδεικνύουν ακράδαντα ότι ΔΥΝΗΤΙΚΑ, όλοι μα ΟΛΟΙ οι άντρες είναι ΜΑΛΑΚΕΣ και όλες μα ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ.
Άρα "κούλαρε δικέ μου και υπάρχουν πολλές πουτάνες εκεί έξω, αλλά όχι τη δική μου πουτάνα ρε μαλάκα!" Αντί να παρτουζωνόμαστε σαν τα φίδια καθόμαστε και σκάμε...

skinpop είπε...

Μayhem, σήμερα έχω και τα 30+ γενέθλια το milf ....... Τhanks! Πάντως δίκιο έχει το post σε όλα και λίγα έγραψες, μισογύνη Patake. Που να δεις τι σκαρφίζονται ακόμα οι κρασνοκέφαλες γυναίκες για να γκαστρωθούν από τον γιαλαντζί πρίγκιπα.

Durden_Alie είπε...

για πες, skinpop, για πες...:-Ρ

ΥΓ : νομίζω ότι είναι κραΤσνοκέφαλες...έτσι για να είμαστε συνεπείς προς τη διάλεκτο...!

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να κάνουν παιδί με τέτοιους μισογύνηδες παίρνουν σπερματοζωάρια και από τράπεζα σπέρματος. Σε πιο υγιές περιβάλλον θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς "τέτοιου είδους" πατέρα.

Durden_Alie είπε...

Γαμώ τη διαιώνιση του είδους σας γαμώ!!!

skinpop είπε...

Ε τι να κάνω....έτσι το άκουγα. Δεν είμαι γνώστης του τοπικού σας ιδιώματος! ΚραΤσνοκέφαλες.