Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Όταν τα πράγματα ζορίζουν.....

 
Οι mythbusters VXlebouras και Fingersnapper αναφέρουν: 




ο μύθος καταρρίφθηκε...

ισοπεδώθηκε μάλλον...


και οι απαραίτητες αποδείξεις βέβαια...

Διπλό leave και από game και από battle.net με τη μια γίνεται; 
ΓΙΝΕΤΑΙ!

0 kills??? Με Phantom Lancer???
Απαράδεκτο για πράκτορας.


Αφιερωμένο στον frontman, ενίοτε.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Το καλύτερο κωλάντρισμα έβερ(τ)!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ακόμα γελάω!
Αυτοί οι δύο τρελιάριδες science wizzs...
Μα τι άλλο έμεινε να μας αποδείξουν και που τα σκέφτονται όλα αυτά;;;
Ούτε ακουστά δεν τον είχα αυτό τον μύθο! Πιστεύω πως η ζωή μου βελτιώθηκε σε πολλά επίπεδα! Πρέπει να μοιραστώ και με άλλους αυτή τη γνώση. Τώρα μπορώ να το πω και σε ΟΛΟΥΣ τους φίλους μου, με στοιχεία και αποδείξεις!!!
BTW guys, υπενθύμιση. Όταν γαμάτε, ξέρετε πουτανάκια εννοώ, να κρατάτε τις αποδείξεις! Τις μαζεύει η κυβέρνηση!!!

ΥΓ. Περαστικά backdoorman! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Kitty είπε...

Το photoshop είναι όλα τα λεφτά.
Υποχείριο είσαι πολύ σέξυ μ'αυτό το γκρί πουκάμισο. Χλέμπουρα μου θυμίζεις ξάδερφο του Bob που ζωγραφίζει στην ΕΤ3.

frontman είπε...

Μάλιστα.....

Είναι ευρέως γνωστό πως εμένα και τον anithiko μας ζορίζετε συνέχεια. Ίσως επειδή σας έχουμε ΧΙΛΙΟΓΑΜΗΣΕΙ σε ότι video (και μη) game κυκλοφορεί!

@Xlebouras:
Από όσο θυμάμαι, σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε τον τελευταίο καιρό, με βλέπεις και α)χάνεις β)τρέχεις. Ακόμα και σε αυτό το "ατυχές" μάτς εσύ ήσουν κομπάρσαρος και το μόνο που έκανες ήταν να κάνεις host το παιχνίδι! Όλη τη δουλειά την έκανε το άλλο το κλαπάρχιδο, που ενώ έπαιζα με σύμμαχο τον μεγαλύτερο nooba του γαλαξία (Laerths ακα super_dionisis) έπαιρνε τους πιο imba παίχτες που υπάρχουν μην τυχόν και χάσει μισή φορά!!! Όσο για το leave, αν ο fingersnapper ακα Ypoxeirio μάζευε μισό ευρώ κάθε φορά που έκανε leave, θα είχε γίνει ο Abramovich... Όλοι θυμόμαστε τις προάλλες που τον καραψώλιασε ο anithikos και έφυγε στα 5' χωρίς να πει καν καληνύχτα...!

@Salasadim:
Εσύ μωρή σαλούφα τι μιλάς???
Ξέχασες πόσα καυλιά σε έχω ταΐσει στο TEKKEN???
Τα φλόκια του Bryan έχουν αποτυποθεί στην κωλοτρυπίδα σου!!!
Πόσες φορές έφυγες από το σπίτι μου σιχτιρίζοντας συνοφρυωμένος? Νομίζεις ότι ξέχασα τα μούτρα σου κάθε φορά που τρως ψωλιά? Ή μήπως θέλεις να σε φωτογραφίσω και να ποστάρω τη μουτσούνα σου στο ppr?
Ψωριάρη!!

@Kitty:
Ο Χlebouras είναι σαν αποβολή του Μαέβιους Παχατουρίδη και το Ypoxeirio σαν τον κώλο της Χιονάτης... Που το είδες το σέξυ??

________________
Ξεχάσατε πανηλιθιότατοι ότι στο blog αυτό έχω administrative rights και μπορώ:
α) Να διαγράψω το post.
β) Να το αλλάξω και να γράψω ό,τι θέλω.
γ) Να σας πετάξω έξω και να σας θάψω στα Τάρταρα χωρίς να μπορείτε να απαντήσετε.

Αλλά για να δείτε πόσο καλός είμαι, άφησα άθικτο το ποταπό postάκι σας, και θα απαντήσει το δόρυ του Phantom Lancer για μένα...

Kitty είπε...

Εγώ μια φορά θυμάμαι που είχατε πάει για dota στα battlenet εκεί απέναντι από το Λουκυ Λουκ κι έφυγες χωρίς να μιλήσεις σε κανέναν επειδή έπεσε ΜΠΟΝΤΖΟΣ (κάπως έτσι το λέγατε).
Μάλλον τα παπάρια ομαδικώς έχετε ένα πρόβλημα με την ήττα.

frontman είπε...

Τα battlegrounds εννοείς αλλά δε θυμάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ το περιστατικό που περιγράφεις..
Το Ypoxeirio σε έβαλε να μου πετάξεις λάσπη??
Σταύρωσέ με και εσύ λοιπόν...!
Ο frontman δε νιώθει!!

Xlebouras είπε...

@backdoorman(kudos to salasadim): ΕΙΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ! ΠΟΥΤΣΑΡΟΣ! Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο.
@Kitty: Ίσως κάτω από τον μπερέ που φοράω να ζει ένα σκιουράκι... Και για να λέμε τα σύκα σύκα, τη σκάφη σκάφη και (ενίοτε) τον Ρίτσο Ρίτσο, το photoshop είναι τραγικό γιατί είναι πανάκριβο. Όλη η δουλειά έγινε με GIMP! Open source και free και το ίδιο γαμάτο (κούρασα ή ακόμα;).

Τελικά το βασικό ερώτημα παραμένει: ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;;;;;

Ypoxeirio είπε...

Να τονίσω εδώ ότι ο SuperDionisis μόνο λοιμό δεν ήταν αγαπητέ κύριε Frontman. Ίσα ίσα που εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή του (για κάποιον που παίζει σπάνια).
Γενικότερα θα ήθελα να δεις την όλη ιστορία με μια πιο καλλιτεχνική πλευρά. Παραδέξου λοιπόν ότι οι φωτός και γενικά το concept με τους mythbusters ήταν απλά hilarius!!! Δεν παραδέχεσαι τον οίστρο μας??

Respect στον Χλέμπουρα για την άψογη υλοποίηση της ιδέας μας σε φωτογραφία.

Δεν έχω άλλα λόγια..

ΠΟΥΤΣΑ κύριοι :DDDDD

frontman είπε...

@Xlebouras:
"ΠΟΥΤΣΑ! ΠΟΥΤΣΑΡΟΣ! ΠΟΥΤΣΑΡΙΝΓΚΟΣ!"
Δε μπορείς να πεις τίποτα άλλο;;
Συνέχεια με μια πούτσα στο στόμα είσαι!!!
Και το GIMP είναι για το πέος!
Εγώ στο Microsoft Paint κάνω καλύτερη δουλειά...!

@Ypoxeirio:
Τι λές βρε θύλακα με πύο;!
Τι περίμενες να σας πω; "Μπράβο παιδιά, γαμάτη δουλειά κάνατε, είμαι ρόμπα ξεκούμποτη";;;
ΠΟΤΕ!!!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!

Ypoxeirio είπε...

Ώστε έτσι ε? Ε ΛΟΙΠΟΝ BRING IT ON YOU FUCKING FAGGET! Και άμα δε σε ξεφτιλίζω κάθε μα κάθε φορά να μη με λένε υποχείριο!!

Ανώνυμος είπε...

@frontman:
Σαλούφα ε; Τι έγινε πιάσαμε και το υβρεολόγιο των 80s τώρα; Προφανώς η ζωή σου έχει παίξει άσχημο χαρτί τον τελευταίο καιρό και εκτός από τα περιττά προγούλια, έχεις και Αλτσχάιμερ πλέον.
Φλόκια; Εσύ; Εμένα; Tekken;
XA XA XO XI XA!
Κατά καιρούς έχεις υποστεί ατέρμονο πρωκτοξεχείλωμα στα χέρια μου και υπάρχουν plenty of μάρτυρες εδώ μέσα για να το επιβεβαιώσουν. Για να μην αρχίσω να λέω για τα START+SELECT=RESET=LEAVE που ήταν η τελευταία σανίδα σωτηρίας σου μέχρι το κυριολεκτικό LEAVE που έκανες από τον φυσικό χώρο όπου κι ελάμβανε χώρα το εκάστοτε γαμίσι!
Αλλά επειδή εσύ αυτά τα θεωρείς ancient history ας δούμε και τα πιο πρόσφατα ξεμπροστιάσματα. Δύο μέρες πέρασα στην Αθήνα, αρμένικη βίζιτα έκανα στο υπερφλύαρο μουνάκι σου που σκαρφιζόταν χίλιες μύριες "καινουργίες" δικαιολογίες για να παραμείνει η πούτσα στα ρηχά. Ομολογουμένως κάποιες εξ αυτών ήτο πολύ διασκεδαστικές κι έτσι γλίτωσες την κυοφορία του σπόρου του σκότους. Και αναφέρω μαρτυρίες του έτερού σου ήμισι χάρην παραστατικότητος: "Γιωργάρα σε γάμησε ρε συ..." και "Αφού ρε Γιώργο δεν μπορείς τι το ζορίζεις;" για να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις πότσες που καταβρόχθησες εκ του νεαρού noobά αλλά και ταχέως ανερχόμενου Laerths ακα super_dionisis ο οποίος το είχε παίξει 20 λεπτά μόλις!
Κάτι ξεχνώ θαρρώ... Α, ναι! Πριν λιγό καιρό δεν παίξαμε και online; Θα σώσω λίγη από την αξιοπρέπεια που κράτας καλά φυλαγμένη στο μπαρμπουνοφάσουλο που έχει για PC λέγοντας απλά ότι έρρεαν τα pbytes. Τα poytso bytes δηλαδή και φυσικά πήγαιναν MONO από εμένα προς εσένα για να μην έχεις και αμφιβολίες! Φυσικά LEAVE υπήρξαν και τότε υπό τη μορφή δικαιολογιών όπως "έχει πρόβλημα το internet μου", "πρέπει να πάω σε ένα πάρτυ"...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, "πρέπει να πάω σε ένα πάρτυ"! Μα πόσο ρόμπα μπορεί να'σαι επιτέλους!!!
Αν ακόμα σε απατά η μνήμη σου ευχαρίστως να ομιλίσω και για λειπές συνευρέσεις μας πορνάρα μου! Και εν κατακλείδι όσων αφορά τον Bryan ΚΑΙ την Alyssa σου, όπως είπε και ο σοφός: "I fart in your general direction!!!"

@Xleouras, Ypoxeirio:
Αφιερώνω ένα κομμάτι των (ΘΕΩΝ) Nashville Pussy, "Keep on Fucking"!!!

ΥΓ. Σε προκαλώ ρε administrator του κώλου να σβήσεις το post μου αποδυκνύοντας περίτρανα για ΑΛΛΗ μια φορά ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ!

frontman είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΚ!!
ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΫΛΩΣΩ!
ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ!
ΘΑ ΑΚΟΥΤΕ FRONTMAN ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΣΑΣ!

ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!!!!!!

Anithikos είπε...

Καταρχήν είστε μεγάλες ρόμπες που παίζετε 2v2. Ελεος, είναι θλιβερό. Αν παίζατε ένα 4v4 θα καταλαβαίνατε πόσο μεγάλες καρ...λες είστε. Θα χάνατε 30-0 στα kills το Ypoxeirio θα έκανε για ακόμα μια φορά τα φοβερά σερί του (κουνελοταίστρα) και θα φώναζε "βοήθεια" στη θέα και μόνο ενός αντιπάλου. Ο frontman θα προσπαθούσε να αποδείξει ότι δεν χάνει συχνά και θα ήταν ουσιαστικά απών, με το βραβείο pulitzer στο χέρι. Ο nkatsou θα έτρωγε 7 hit μέχρι να καταλάβει ότι τον δέρνουν. Kαι ο Anithikos θα έπαιζε αλλά δεν θα κατάφερνε τίποτα με τόσο ρόμπες συμπαίχτες. ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...... βρίστε με ελεύθερα

Υ.Γ. Μπορεί ο frontman να είναι ρόμπα αλλά απο εδώ και στο εξής θα είμαστε συμπαίκτες γιατί συμπάσχω μαζί του. Ολοι τον ζορίζετε...όπως και εμένα. Περιμένω την επόμενη συνάντηση με άγριες διαθέσεις...

Ypoxeirio είπε...

Καταρχάς το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό. Προτιμώ να παίζουμε 2v2 μεταξύ μας παρά να πάμε και οι 4 εναντίον άσχετων. Ή θα μας ψωλιάσουν (κλασικό φαινόμενο) ή θα κερδίζουμε και θα κάνουν leave. Γιατί λοιπόν η φασαρία? Καλύτερα δε περνάμε μεταξύ μας?

Όσον αφορά τα υπόλοιπα , είσαι γελοίος. Παραδέχομαι ότι καμιά φορά χάνω από σένα αλλά το να πας μόνιμος συμπαίχτης με την χρυσή ρόμπα της χιλιετίας δε το περίμενα, το ομολογώ. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά τις φορές που θα κερδίζετε εσείς ( και αυτό ΜΟΝΟ λόγω εσού) θα πετάγεται σαν την τσουτσού και ο μπουχέσας σου να κηρύττει την δήθεν "υπεροχή" του.
Αλλά αφού έτσι θέλετε, εντάξει λοιπόν.
This is war!

..... και αυτό είναι δέσμευση!

frontman είπε...

Τώρα που η ανίερη συμμαχία frontman - anithikou έγινε πραγματικότητα, τα κωλάντερά σας θα γίνουν πλεξούδες!!!!

ΑΥΤΟ είναι δέσμευση!!!

Ανώνυμος είπε...

Μμμ, σα ν΄ακούω τα τύμπανα του πολέμου να ηχούν! Ότι πρέπει για το νέο ύμνο του blog!
ΤΑΝ ΤΑΡΑ ΡΑΝ... ΤΑ ΡΑ ΡΑΝ!