Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Η.Χ.Α.Σ

Δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό μου συμβαίνουν 2 πράγματα τα οποία επηρεάζουν την γοητευτική μου ύπαρξη τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε πνευματικό, έχουν αρχίσει να τριγυρίζουν στο μυαλό μου διάφορες non-frontman σκέψεις κατα τη διάρκεια του Η.Χ.Α.Σ (Ημίωρο Χεσίματος και Ανούσιων Σκέψεων).

Και πριν σας αποκαλύψω ποια είναι αυτά τα 2 πράγματα, θα σας πω για ακόμα μια φορά τη γνώμη μου για τους διαιτολόγους και τους ψυχολόγους προς ικανοποίηση του εξυπνακισμού μου:
Και τα δύο, είναι επαγγέλματα (όπως και πολλά άλλα) τα οποία βρίσκουν λόγο ύπαρξης μέσα από την αναζήτηση των ηλιθίων για την -και καλά- αυθεντική γνώμη!
Και έχουν και το ψώνιο της άσπρης ποδιάς (if you know what I mean)...
Οι διαιτολόγοι έχουν δουλειά γιατί υπάρχουν χοντροί που δε μπορούν να ράψουν την καταβόθρα τους.
Οι ψυχολόγοι έχουν δουλειά γιατί υπάρχουν προβληματικοί που δεν πρόκειται να τους δώσει κανένας σημασία αφιλοκερδώς.
Και οι δύο πουλάνε "επιστημονικές" μπούρδες με καλοντυμένες γενικούρες. Οι ίδιοι δεν το ξέρουν βέβαια..
Για μένα δεν απέχουν πολύ από τους ομοιοπαθητικούς, τα μέντιουμ και τους λοιπούς τσαρλατάνους...

Ωστόσο τα 2 πράγματα που μου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και που είναι αμφότερα ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω αυτή την αηδία είναι:
1) Έχω αρχίσει να παχαίνω με ρυθμούς μεγαλύτερους και από μαγιά για λουκουμάδες!
2) Έχω γίνει άκρως κυκλοθυμικός σαν εγκυούσα σε κλιμακτήριο που μόλις της ξανάρθε περίοδος!

Συγκεκριμένα:
Έχω βάλει 10+ κιλά σε διάστημα 7 μηνών. Τρώω ακατάπαυστα και πεινάω συνέχεια. Η προγουλάρα μου κοντεύει να φτάσει τα βυζιά μου τα οποία με τη σειρά τους κοντεύουν να φτάσουν τον αφαλό μου ενώ ο αφαλός μου δε σας λέω που κοντεύει να φτάσει... Στη δουλειά τρώω όποιο σκουπίδι κυκλοφορεί στη πιάτσα ενώ ό,τι σοκολατάκι/φοντάν έρχεται στο σπίτι έχει χρόνο ημισείας ζωής περίπου 3 sec.
Επιπλέον η διάθεσή μου θυμίζει ημιτονοειδής συνάρτηση με πλάτος συν άπειρο και ημιπερίοδο σχεδόν 0!! Αν και στην ουσία δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τη ζωή μου από κάθε άποψη, νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι δεν έγινε όπως έπρεπε ή κάτι έγινε εντελώς όπως έπρεπε σε βαθμό που μου τη δίνει. Κάτι λείπει ή κάτι θα έπρεπε να λείπει. Κάτι δεν πάει καλά ή κάτι θα έπρεπε να μην πηγαίνει καλά... Και όταν καταφέρνω να γειώσω τις υπαρξιακές μου ανησυχίες και να επανέλθω στην πραγματικότητα τότε αμέσως νιώθω καλύτερα.. Μέχρι να δω την προγουλάρα μου σε κάποιο φιμέ τζάμι και η διάθεσή μου να σημειώσει πάλι πτώση ρεκόρ..!

Στο τελευταίο μου Η.Χ.Α.Σ λοιπόν σκέφτηκα μήπως χρειάζομαι και εγώ κάποιον ειδικό για να με βοηθήσει στα προβλήματά μου αφού ο παντογνώστης frontman απέτυχε παταγωδώς. Μήπως να διαολοστείλω τις ολοκληρωτικές μου απόψεις και να βρω κανένα καλό διαιτολόγο και έναν ακόμα καλύτερο ψυχολόγο;


Υ.Γ:
Για μια στιγμή κατα τη διάρκεια του Π.Ο.ΤΗ.Ν (Πλήση Ορθού μετα Τηλεφώνου Ντουζιέρας), σκέφτηκα μήπως τελικά χρειάζομαι έναν γυμναστή και έναν... ψυχίατρο.
Όμως η σκέψη αυτή έφυγε αμέσως αφενός μεν γιατί βαριέμαι τα γυμναστήρια αφετέρου δε γιατί ο ψυχίατρος ή θα με διώξει ή θα με δέσει....

21 σχόλια:

Sira Saredis είπε...

Χμ... Ο πατέρας μου ψυχολόγος είναι κι ακόμα δεν ξέρω αν έλυσε τα προβλήματά του. Ίσως να έφτιαξε και τον κήπο του για να έχει κάτι να ασχολείται και να μην τα σκέφτεται.

Από την άλλη όμως, γιατί λες ότι όλα καλά στην ζωή; Χωρίς να θέλω να σε οδηγήσω στην αυτοκτονία, life sucks and then you die. Τουλάχιστον ας φύγουμε μ'ένα πυροτέχνημα!

Σπάσε τα μούτρα του αφεντικού σου στην γωνία του γραφείου σου και πες του:"No more υπερωρίες motherfucka!" Θα νιώσεις καλύτερα!

Μετά φύγε και πάνε βόλτα στην θάλασσα.

Αν το κάνεις αυτό κάθε μέρα, εκτός από το ότι θα σταματήσεις να κάνεις υπερωρίες, θα κάνεις την γυμναστική σου (την επόμενη μέρα, όλο και κάποια αντίσταση θα προβάλει το αφεντικό σου) και θα νιώθεις καλύτερα, αφού έχεις καταφέρει κάτι καλό κι αυτήν την μέρα!

Χαχαχαχα, τα λέγαμε και τις προάλες. Κι εγώ πήξιμο με την κωλοπτυχιακή... Προετοιμασίες βλέπεις για το γεγονός της δεκαετίας!... Να δούμε τι ωραίο μασούρι θα το κάνουμε μετά το κωλόχαρτο, μπας και το βάλουμε στον πάτο μας κι αυτό.

Μακρυγορώ και μαλακίζομαι! Καλό βράδυ απανταχού παπαριστές!

Kthnaras είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι έχεις πάθει ακριβώς frontman ούτε και μπορώ άλλωστε ο ψυχισμός κάθε ανθρώπου είναι κατανοητός στον ίδιο και μονό έξαλλου.
Θα δώσω την δική μου οπτική γωνία όπως και τα δικά μου βιώματά.
Όσων άφορά τους διαιτολόγους είχα συμβουλευτεί έναν πριν 2 χρονιά πήγα 3 φορές και πλήρωσα 70 ευρώ .Δεν φορούσε ιατρική ρόμπα και όσα μου πρότεινε ήταν απολύτως φυσιολογικά(από το να συμβουλευτώ τον κάθε τυχαίο για τον σωστό τρόπο να χάσω κιλά είπα να συμβουλευτώ τον ειδικό) . Μέσα στον μήνα που ακολούθησα τις συμβουλές του είχα χάσει 4 κιλά.Δεν συνέχισα να τρέφομαι σωστά και τα ξαναπηρα .
Σε ψυχολόγο δεν έχω πάει άλλα κάποιος που χρειάζεται στήριξή και ο περίγυρος του είναι παντελώς ακατάλληλος να του την παρέχει(που είναι πολύ πάρα πολύ συχνό ) καλύτερά να αναζητήσει τον ειδικό στην στήριξή.
Τους τελευταίους μήνες έχω χάσει 6 κιλά μέσω σωστής διατροφής σε συνδυασμό με το γυμναστήριο που με βοηθάει να είμαι δραστήριος και ευδιάθετος.Η αρχή έγινε πιστεύω όταν έκανα προσπάθειές να μάθω windserf το καλοκαίρι και ας μην ασχολήθηκα όσο ήθελα μου έδωσε την αρχική ώθησή και από τότε έχω μια τάση να δοκιμάζω καινούργια πράγματά(όχι δεν δοκίμασα κάτι νέο στο σεξουαλικό τομέα).
Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει σύνδεσή των λεγομένων μου με τα δικά σου άπλα τα παραθέτω
μαζί με μια πεποίθησή μου. Ότι δυστυχώς στην Αθήνα είστε καταδικασμένοι να ζείτε και να νιώθετε έτσι. Πέντε και βάλε μηριά νοματεοι πακτωμένοι σε μια άσχημη πόλη εμπνέει δυστυχώς μικρές ελπίδες για καλή ζωή.
Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να μην προσπαθείς να βρεις έμπνευση , αντιθέτως η αναζήτησή της είναι πιο επιτακτική.
Επίσης ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και σταμάτα να σκέφτεσαι στην τουαλέτα, διάβαζε ένα playboy στο ενδιάμεσο του κβαντοχεσιματος σου!
Όπως πάντα μπορεί να μην ξέρω ακριβώς αλλά σίγουρα σου είπα κάτι για να σε κατευθύνω!

Υ.Γ Το νέο μου moto:Τόλμα να είσαι πρωτότυπος

Υ.Γ 2 Εχε το νου σου εκεί στη δουλεία για τίποτα επιδοτήσεις, ΕΣΠΑ , αναπτυξιακούς νόμους,ομόλογα κλπ να μας δώσεις κανένα τιπ να βγάλουμε κανένα $$$$$

Kitty είπε...

Φίλε frontman σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω ή νομίζω πως έχω για το άτομό σου..είσαι πτυχιούχος, έχεις τελειώσει φανταρικό, δουλεύεις και πάραυτα παχαίνεις και βαριέσαι; Δεν την πολυπαλεύεις μάλλον..
Η συμβουλή μου να πας κανένα ταξιδάκι αναψυχής εσωτερικού/εξωτερικού και κατά προτίμηση κάπου με καθαρό περιβάλλον, μεγάλες πλατείες και δέντρα. Κάνε καμιά βολτίτσα να πάρεις καθαρό αέρα να ξελαμπικάρεις.
Επίσης, αγόρασε κανένα ποδήλατο για τις μετακινήσεις σου και χρησιμοποίησέ το! Απαγόρεψε στους δικούς σου να αγοράζουν φοντάν και διάφορα άλλα τέτοια ώστε να περιορίσεις τις αηδίες που τρως (ποια μιλάει θα πει το Υποχείριο). Ψάξε να βρεις ένα σπορ που σ'αρέσει. Κι εμένα μου τη σπάει το γυμναστήριο (όργανα,βάρη,κτλ) ειδικά όταν δεν έχω παρέα. Βρες κάτι πιο ομαδικό. Στην Αθήνα είσαι, έχεις άπειρες επιλογές σε τέτοια πράγματα.
Αν καπνίζεις ΚΟΨΤΟ. Δεν ξέρω ποιος ηλίθιος έχει κυκλοφορήσει τη φήμη ότι το κάπνισμα χαλαρώνει και βοηθάει να χωνέψεις..σίγουρα θα ήταν κάποιος καπνιστής πάντως.
Κι αν όλα αυτά δε σου φτάνουν για αρχή, εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε.

skinpop είπε...

Εγώ λέω να πάρεις αποσμητικό χώρου και πολλά ρολλά χαρτιού τουαλέτας....Και όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα, βρες κανένα ξανθό γκομενάκι ψυχολόγο, για να σε αποτρελάνει τελείως!

ΗΩΣ είπε...

Εγώ συμφωνώ για τους διαιτολόγους διότι γράφουν κάτι απίστευτες μαλακίες φαγητά στις δίαιτες, που πρέπει να μαγειρεύεις με ειδικό ατμοπυρηνικό αντιδραστήρα της Πετρουλάκη (τον παλιό, οι καινούριοι δεν κάνουν, ψάξε να τον βρεις). Επίσης μια φορά που επισκέφθηκα μία στα ποταπά μου νιάτα, μου πάσαρε η βλαμμένη κάτι συμπληρώματα διατροφής που μόλις τα έκοψα πήρα τα διπλά κιλά. Μετά έκοψα τις δίαιτες και τους διαιτολόγους, έτρωγα όταν πεινούσα και έχασα και τα 10 κιλά που ήθελα και τα άλλα 10 που έβαλα μετά τη δίαιτά της.
Στους ψυχολόγους/ ψυχαναλυτές/ συμβούλους/ δεν ξέρω πώς αλλιώς λέγονται θα συμφωνήσω επίσης (εξαίρεση οι ψυχίατροι- άλλη φάρα αυτοί). Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πρόβλημα το συζητάς με ένα φιλαράκι σου, που σίγουρα ξέρει καλύτερα ποιοί είναι οι παράγοντες που σε πιέζουν (γονείς, σπουδές, γκόμενα, προϊστάμενος) και δεν χρειάζεται να πληρώσεις 126 ώρες κερατιάτικες για να τα εξηγήσεις και να σου πει στο τέλος ότι πρέπει να βρεις τη δύναμη να το αντιμετωπίσης (χαίρω πολύ μεγάλε, κούνησες το ραβδάκι σου και παφ, εξαφανίστηκε το πρόβλημα τώρα). Το πολύ πολύ να κεράσεις κανα 2 ποτά στον κολλητό σου.
Τώρα στο πρόβλημα του frontman, μια συμβουλή και μόνο έχω να δώσω. Βρες γκόμενα. Όχι δεσμό, ούτε κοπέλα, ούτε γυναίκα. ΓΚΟΜΕΝΑ. Να την κυνηγάς τρέχοντας 2-3 μήνες μέχρι να σου κάτσει για προθέρμανση για την actual γυμναστική που θα επακολουθήσει. Και κιλά θα χάσεις και θα έχεις να ασχολείσαι. 2 σε 1 δηλαδή.
Kthnara, το ΕΣΠΑ έκλεισε για αιτήσεις, τον αναπτυξιακό τον κλείσανε κι αυτόν γιατί δεν έχουμε λεφτά λέει, μόνο ο επενδυτικός παίζει, αλλά φοροαπαλλαγές έχει, όχι ζεστό χρήμα. Σκατά δηλαδή. Πάντως αν ψήνεσαι έχω καλή ιδέα για λαθρεμπόριο λευκής σαρκός, με εξασφαλισμένη επιτυχία. Μου λείπει μόνο ένας γενναίος για να το πραγματώσει. Αν έχεις κανένα κορόιδο, στειλ' το και θα λάβεις τη σχετική μίζα.
Αυτά τα ολίγα, μάλλον σας κούρασα
Υ.Γ. Ο φασισμός των αντικαπνιστών δεν θα περάσει! Οι πρώτη γιάφκα είναι ήδη ενεργή και ετοιμάζει την επανάσταση των καπνιστών

Kitty είπε...

Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει η γιάφκα και η επανάσταση. Το πιο πιθανόν να αποτύχει λόγω πολλάπλών κρουσμάτων καρκίνου του πνεύμονα των μελών της. Καλή σας νύχτα.

frontman είπε...

@Seon:
Όταν λέω ότι "έρχομαι στην πραγματικότητα και νοιώθω καλύτερα" εννοώ την "δική μου κατάσταση" (οικονομική/κοινωνική κλπ) σε σχέση με το τι γίνεται εκεί έξω! Σαφώς και η ζωή είναι γεμάτη σκατά σε αποσύνθεση αλλά όχι σε όλα τα επίπεδα! Ναι, ζούμε σε χαλεπούς καιρούς. Ναι, υπάρχει ανεργία. Ναι, μας κοροϊδεύουν και πάει λέγοντας.. Αλλά δεν θα πεθάνουμε. Μακάρι τα προβλήματά μας (τα δικά μου τουλάχιστον) να ήταν παρόμοια με όλων των ανθρώπων! Εν κατακλείδι αυτό που σκέφτομαι (όταν η συνάρτηση της διάθεσής μου έχει παράγωγο μεγαλύτερη του μηδενός) είναι ότι υπάρχει τόση δυστυχία εκεί έξω που πραγματικά είναι τουλάχιστον αχάριστο να έχω παράπονο από τη ζωή μου. Είναι μια προσέγγιση που δεν την κάνω πάντα όμως...
ΥΓ: Δυστυχώς φίλε μου, ο πάτος μας έχει πολύ χώρο ακόμα πέρα από αυτόν που πιάνει το πτυχίο...

@kthnaras:
Νομίζω ότι τις υπηρεσίες που σου προσέφερε ο διαιτολόγος για να χάσεις τα 4 κιλά θα μπορούσες να τις απολαύσεις δωρεάν με ένα καλό google search. Αν τυχόν σου μέτρησε και τίποτα δείκτες μάζας, ποσοστά λίπους και κουραφέξαλα απλά θα χρειαζόσουν ένα λίγο καλύτερο google search. Ωστόσο πιστεύω πάρα πολύ στο placebo effect του "ειδικού" γιατί όπως λέει και το παλιό σου moto φίλε μου: "Ignorance is bliss". Και το καινούργιο σου moto μ'αρέσει όμως..
Τώρα για την Αθήνα που λες διαφωνώ για τον πολύ απλό λόγο ότι ΔΕΝ νιώθουν και ΔΕΝ ζούνε όλοι στην Αθήνα έτσι όπως νιώθω/ζω εγώ. Όσο χάλια και να είναι η Αθήνα (alert υποκειμενικότητας) ΔΕΝ είναι μία πόλη με 6 εκτομμύρια κυκλοθυμικούς χοντρομπαλάδες. Για την ακρίβεια η Αθήνα δεν είναι καθόλου άσχημη, άσχετα αν εγώ δεν τη γουστάρω καθόλου.
Έχεις απόλυτο δίκιο για τη βαρεμάρα μου όμως.. Αυτό ξέρεις όμως ότι το είχα πάντα..!
ΥΓ: Αυτά τα "ΕΣΠΑ" τρώγονται μήπως; Πόσες θερμίδες έχει το καθένα;;

@Kitty:
Οι τελευταίες πληροφορίες που έχεις είναι σωστές!
Για το ταξιδάκι αναψυχής που λες, το ψήνω τώρα στα κοντά. Στο ποδήλατο όμως θα τα χαλάσουμε.. Με φαντάζεσαι με το κοστούμι, τη γραβάτα και το χαρτοφύλακα πάνω στο ποδήλατο να με πατάει πρώτα το λεοφορείο, μετά το τρόλεϋ και μετά το τραμ το τελευταίο;;! Είπαμε δεν είμαι καλά αλλά θέλω να ζήσω!!
Για το σπορ που λες, έχω βρει και μάλιστα και ομαδικό. Παίζω dota αλλά παράλληλα τρώω και φυστικάκια καθώς παίζω. Μήπως να κόψω τα φυστικάκια;;
Πέρα από την πλάκα όμως έχεις δίκιο στο ότι έχω πολλές επιλογές για να ασχοληθώ με κάτι πιο active. Με τι όμως για...? Θέλω κάτι που να είναι ανταγωνιστικό και να νικάω πάντα!!!
ΥΓ: Το θέμα του τσιγάρου ήταν ανάγκη να το θίξεις..?

@skinpop:
Δεν χρειάζομαι αποσμητικό χώρου γιατί στο μπάνιο μου ευτυχώς έχουμε ηλεκτροκίνητο φουρφούρι!
Επιπλέον, από τότε που έχω εισαγάγει τη διαδικασία Π.Ο.ΤΗ.Ν, δε χρειάζομαι πολύ χαρτί τουαλέτας..
ΥΓ: Μήπως να μην πάω σε ψυχολόγο και να πάω στο Baby Oh που είναι και εδώ δίπλα..;

@ΗΩΣ:
Χαίρομαι που συμμερίζεσαι τις ολοκληρωτικές μου απόψεις. Δεν κατάλαβα ποτέ μου πως μπορεί να με βοηθήσει ψυχολογικά ένας κερατάς που δε με ξέρει καθόλου και που φοράει ένα ταμπελάκι που γράφει "ειδικός". Ωστόσο, όπως έγραψα πιο πάνω, έχω αρχίσει και το ξανασκέφτομαι...
Στο θέμα μας τώρα: Με την κοπέλα μου έχουμε περάσει πλέον στο στάδιο της συμβίωσης (τα κλασσικά - αυτή καθαρίζει, εγώ βρομίζω, αυτή μαγειρεύει, εγώ χλαπακιάζω) οπότε η λύση που μου προτείνεις είναι εξ ορισμού "NOT APPLICABLE". Δε θα μπορούσα να σου πω και κάτι άλλο αφού η κοπέλα μου διαβάζει και το blog μας (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ - Ο ΣΟΛΩΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ).
ΥΓ: Θέλω και εγώ να μπω στη γιάφκα! Αν και δε νιώθω πολύ καλά τελευταία...

Sira Saredis είπε...

Εγώ διαφωνώ λίγο με την νοοτροπία του υπάρχουν και χειρότερα, οπότε θα είμαι αχάριστος άμα γκρινιάζω.

Το να είμαι ευχαριστημένος επειδή μου δίνουν σφαλιάρες κάθε 5 mins ενώ τον διπλανό μου του δίνουν σφαλιάρες, τον κλωτσάνε, του βάζουν το αγγούρι στον κώλο και του βάζουν αν ακούει στην διαπασών Άννα Γούλα (ψάξτε το στο youtube) 24/7, το θεωρώ αποπροσανατολιστικό.

Τρώω σφαλιάρες και ΔΕΝ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ!!! Οπότε κάτι πρέπει να κάνω για τις σφαλιάρες. Τώρα ανάλογα τι λογής είναι, πράτω και ανάλογα.

Είναι πραγματικές σφαλιάρες; Σπάω χέρια (α,τσςςςς!).

Μου σπάει τα @@ η γκόμενα (δεν υποννοώ ΤΙΠΟΤΑ!!!), την στέλνω νύχτα στην μάνα της (α,τσςςςς στο τετράγωνο!).

Με καταπιέζει το αφεντικό; Αυτό είναι λίγο πιο ζόρικο, αλλά τέλωσπάντων κάτι κάνω. Στην πολύ ανάγκη επαναλαμβάνω το νούμερο 1.

Με έχει φάει η δουλειά; Την γράφω στα @@ ολίγον, με μπόλικη μουστάρδα.

Έχω ψυχολογικά; Προσπαθώ να βρω τι φταίει, χωρίς να πέσω στα βαριά ναρκωτικά και προσπαθώ να το λύσω.

Σε κάθε περίπτωση, την σφαλιάρα την τρώω. Και πρέπει να κάνω κάτι για αυτό. Όπως κι αυτός που τρώει σφαλιάρες, κλωτσιές, τον γαμάνε (με αγγούρι) και ακούει και Άννα Γούλα, πρέπει να κάνει κι αυτός κάτι με όλα αυτά. Στην ανα΄γκη του δίνω κι ένα χέρι βοηθείας άμα λάχει και το ζητήσει, αλλά όχι να προσπαθούμε και να αποδεχτούμε τις σφαλιάρες αμάσητες!

frontman είπε...

Δε μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό που λές.
Δανείζομαι όμως μια φράση της Kitty από τα παραπάνω: "[...]είσαι πτυχιούχος, έχεις τελειώσει φανταρικό, δουλεύεις και πάραυτα παχαίνεις και βαριέσαι; Δεν την πολυπαλεύεις μάλλον[...]"
Για τη δικιά μου περίπτωση πάντα..!

Kitty είπε...

Ή Άννα Γούλα σας πληροφορώ (μετά από μετάδοση γνώσης εξ Υποχειρίου) ότι ήταν φοιτήτρια κοινωνιολογίας κι όλος αυτός ο σαματάς ήταν η πτυχιακής της για να καταγράψει τις αντιδράσεις του κοινού.

Και μια που έθιξες το θέμα dota, καλύτερα κόψε τη dota κι όχι το φυστικάκι. Όσον αφορά το τσιγάρο ξέρω ότι στου κουφού την πόρτα,κτλ..

Και η Αθήνα δεν είναι άσχημη πόλη. Πρωσωπικά μ'αρέσει περισσότερο από τη Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι σκατούπολη και το κέντρο όσο και οι γύρω περιοχές είναι εξίσου αποπνικτικές. Στην Αθήνα (εκτός του κέντρου που ακόμα κι εκεί εγώ τρελλαίνομαι γιατί έχει όλα τα αρχαία) υπάρχουν πολύ όμορφα μέρη. Αν έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο γιατί δεν τα γυρνάς μια βόλτα ένα-ένα;
Και τώρα που μίλησα για αρχαία..γιατί δεν ασχολείσαι με την αρχαιολογία; Τόσα πράγματα έχεις να δεις και να διαβάσεις. Αυτό το προτείνω γιατί θυμάμαι ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι αρεστός σε κάποια παπάρια.

Τέλοσπάντων, στο χέρι σου είναι να βρεις κάτι που σ'αρέσει. Δε μπορεί να είναι τόσο δύσκολο. Σκέψου ότι εμένα μ'αρέσουν άπειρα πράγματα, αλλά μου είναι αδύνατον να τα κάνω (ειδικά τώρα) λόγω χρόνου και χρήματος. Ας ξεμπερδέψω από τη σκατοσχολή και μετά θα δούμε αν θα γκρινιάζω σαν κι εσένα, γιατί τώρα μιλάω έξω από το χορό.

ΗΩΣ είπε...

Επιμένω ότι οι ψυχαναλυτές και λοιποί είναι σκέτη φύρα στην κοινωνία. Η κολλητή μου τους αντικαθιστά επάξια. εκτός κι αν έχουμε την περίπτωση τόσο καμένου που δεν έχει ούτε ένα φίλο, αλλά αυτόν δεν τον σώζει τίποτα.
Αφού εκ των πραγμάτων αποκλείεται η πρώτη (και καλύτερη)λύση πάμε στην δεύτερη. Βρες 2η δουλειά. Με το πήξιμο που θα φας δεν θα έχεις χρόνο ούτε για φαγητό, ούτε για βαρεμάρα. Επιπλέον μόλις λύσεις όλα τα υπαρξιακά σου θα έχεις και το εξτρά χρήμα μαζεμένο (σιγά που θα έχεις προλάβει να το φας) για να κάνεις ένα ταξιδάκι με το αμόρε, σαν δώρο για την υπομονή της.
Επίσης αν θέλεις να μπεις στη γιάφκα, ή θα πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι Βόρεια ή να περιμένεις το... υποκατάστημα (οσονούπω ανοίγουμε και Αθήνα)
Kitty, το άκουσα κι εγώ αυτό, αλλά το "τα πίνω όλα, τα πίνω όλα, χάπια ουίσκι και κοκα-κόλα" ήταν απλά εμετικό. Αν και εκείνο το "να την χαίρεσαι" του αλλοδαπού ήταν όλα τα λεφτά.

frontman είπε...

@Kitty:
"Κόψε την dota! Κόψε το τσιγάρο!"
Αμάν ρε Kitty..! Μου 'κανες την ψυχή μποστάνι!!
Η Αθήνα είναι αδιαμφισβήτητα πολύ πιο ωραία πόλη από τη Θεσσαλονίκη! Έχω ζήσει και στις δύο πολλά χρόνια και το ξέρω πολύ καλά! Τα αρχαιολογικά αξιοθέατα βέβαια τα έχω επισκεφθεί τόσες φορές που πλέον δεν μου λένε τίποτα.. Και έχω ασχοληθεί και με την αρχαιολογία παρακαλώ! Στο μουσείο της Ακρόπολης, στη δεύτερη μεγάλη αίθουσα, απέναντι από το αέτομα με την τιτανομαχία έχει ένα κούφιο άλογο με σπασμένη ουρά. Στο σημείο που έχει σπάσει η ουρά, έχει μια μεγάλη τρύπα σαν κωλοτρυπίδα.
Anyway, υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν την παλεύω κάστανο στην Αθήνα. Ο ένας είναι ότι δε βρίσκω την παπαρίλα. Τους άλλους θα τους αναλύσουμε σε κάποιο άλλο post (αν τους καταλάβω ποτέ)..
Όσο για την γκρίνια που λες.. παίζει να έχεις δίκιο. Πάντως να ξέρεις ότι μου έχει γαμολείψει η φοιτητική μου ζωή, και αν βρισκόμουνα 2-3 χρονάκια πίσω δε θα βιαζόμουνα να τελειώσω και ας ήμουν με το αβγό στον κώλο.

@ΗΩΣ:
Αν οι ψυχολογαναλυτοβγάλτες είναι για τους "καμένους" (και μη) ότι είναι οι πουτάνες για τους αγάμητους (και μη) πάω πάσο μεν αλλά κάτι δε μου ταιριάζει..
2η δουλειά;; Τη σκέψη μου διαβάζεις;; Ναι το ψήνω και για 2η δουλειά! Ας ελπίσουμε ότι δε θα κάψω φλάτζες..!

@all
Βρίσκω τα σχόλιά όλων σας πολύ βοηθητικά!
Ήδη νιώθω καλύτερα αλλά ίσως είναι και επειδή έφαγα πάλι σαν το γομάρι και με έχει πιάσει μια γλυκιά νύστα..
Σας αφήνω τώρα γιατί πάω να ετοιμάσω τα πράγματα μου. Φεύγω για ταξιδάκι!

Mayhem είπε...

πολλά σχόλια και βαριέμαι να τα διαβάζω όλα. είδα περίπου τα μισά και κουράστηκα. θα σου πω και γω 5 πραγματάκια.

1)το γυμναστήριο θα σε κάνει να ξεβαρεθείς. τις πρώτες 2-3 φορές θα βαριέσαι να πας αλλά θα νιώσεις υπέροχα μετά την πρώτη βδομάδα. πέρσι είχα πάει μιας και δε μπορούσα να ράψω το στόμα μου. φυσικά θα πρέπει να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου και να του πεις τι ακριβώς θες για το σώμα σου (πχ κάψιμο λίπους και όχι άλλες μαλακίες). το ηθικό και όρεξή για νέα πράγματα θα φτάσουν στην κορυφή. εγώ μετά τον πρώτο μήνα αρρώστησα και έμεινα ξάπλα για 2 βδομάδες. όπως καταλαβαίνεις άρχισα την κάτω βόλτα. άμα το αφήσεις, σε αφήνει και αυτό.

2)διαφωνώ με μερικές απόψεις μερικών για τους διαιτολόγους. καταρχήν θα πρέπει να ψάξεις ειδικό που τελείωσε ιατρική και όχι κάποιο ΤΕΙ της πλάκας ή ΙΕΚ. μόνο εκεί θα δεις αποτελέσματα. πράγματι δίνουν συμπληρώματα διατροφής τα οποία κοστίζουν (προσοχή, δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμπληρώματα που δίνουν στα γυμναστήρια. μη πάει το μυαλό σου στο κακό). όσο για την κοπελιά που τα κατακρίνει θα ήθελα να της πω πως αφού χάσεις τα κιλά υπάρχει και μια περίοδος που λέγεται "συντήρηση". άμα δεν την κάνεις λογικό είναι να τα ξαναβάλεις τα κιλά. ακόμα και τότε σε παρακολουθεί ο διαιτολόγος. μιλάω με σιγουριά γιατί βίωσα τέτοια παραδείγματα μέσα στην οικογένειά μου με τρομερά αποτελέσματα!

3)άνοιξε την τηλεόραση τα χαράματα και δες τους τσαρλατάνους να παρουσιάζουν τα διάφορα μηχανήματα και μιλόξυδα. ελπίζω να μη πιαστείς κορόιδο και πάρεις καμιά τέτοια μαλακία.

4)θα ήθελα να σε καλωσορίσω στο club των κοιλιόδουλων. αυτό παθαίνει κανείς όταν έχει την ίδια γκόμενα για χρόνια. δένεις τον γάιδαρό σου και δε σε νοιάζει τίποτα. πόσο δε όταν συγκατοικείς με το άλλο σου μισό. τρώγε και χέζε τώρα που μπορείς γιατί σε μερικά χρόνια δε θα μπορείς.

5)μία καλή ευκαιρία είναι να δεις το fight club και να ασπαστείς μερικές ιδέες από εκεί για να ξελαμπικάρεις.

6)δες το σαν μια καλή ευκαιρία για να ράψεις νέο κουστούμι και να κάνεις ψώνια.

7)πέτα το ps3, την lcd και το pc και άρχισε να περπατάς μέσα στο σπίτι σαν τον τρελό. ή ακόμα καλύτερα να αρχίσεις latin χορούς. έχει τρομερά αποτελέσματα.

8)δεν ξέρω τι άλλο να σου πω ρε μαλάκα.


διάλεξε ένα από τα παραπάνω και άμα θες κάνε και κανέναν συνδυασμό. όπως βλέπεις δεν το γάμησα το θέμα. θα μπορούσα να σου πω διάφορους αηδιαστικούς τρόπους να ακολουθήσεις για να χάσεις κιλά αλλά δε το κάνω. σου έδωσα νορμάλ απαντήσεις.

α ξέχασα. υπάρχει και η μέθοδος της λιποαναρρόφησης. το είχα ψάξει παλαιότερα το θέμα αλλά κοστίζει το γαμημένο.

Durden_Alie είπε...

5)μία καλή ευκαιρία είναι να δεις το fight club και να ασπαστείς μερικές ιδέες από εκεί για να ξελαμπικάρεις.

5)μία καλή ευκαιρία είναι να δεις το fight club και να ασπαστείς μερικές ιδέες από εκεί για να ξελαμπικάρεις.

5)μία καλή ευκαιρία είναι να δεις το fight club και να ασπαστείς μερικές ιδέες από εκεί για να ξελαμπικάρεις.

5)μία καλή ευκαιρία είναι να δεις το fight club και να ασπαστείς μερικές ιδέες από εκεί για να ξελαμπικάρεις.

5)μία καλή ευκαιρία είναι να δεις το fight club και να ασπαστείς μερικές ιδέες από εκεί για να ξελαμπικάρεις.


............................................

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TAUqxSAsEAE

frontman είπε...

@Mayhem:
Ότι μου έγραψες έχει ληφθεί σοβαρά υπ'όψιν..
Σεβαστή και η άποψή σου για τους διαιτολόγους αλλά επιμένω στο google search..!
Το 7) όμως είμαι σίγουρος ότι έγραψες γιατί ζηλεύεις θανάσιμα και την 37άρα LCD τηλεορασάρα μου, και το ps3 μου, και την υπολογιστάρα μου!
Να βρεις δικά σου!!!

@Durden:
Μπα...;!
Θυμηθήκατε να μας αφήσετε και κανα σχόλιο κύριε;;
Το έχω μυριοδεί το fight club! To έχουμε πει πολλές φορές ότι γαμάει μάνες και πατέρες!!

@Aνώνυμος (και καλά):
Δεν έχω ασσύμετρο κούρεμα ούτε βάφω τα μάτια μου!
Από "frustration" όμως άλλο τίποτα....

Mayhem είπε...

η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα την tv σου. τα άλλα χεσμένα τα έχω. παιχνίδια δεν παίζω.

αλλά θα πάρω και γω tv. είναι τζάμπα.

υ.γ. πούλα τα για να μη παχύνει η κωλάρα σου και βγάλει μπουρμπούλια.

Durden_Alie είπε...

συγγνώμη κύριε frontman αλλά κάτι με κρατάει μακριά από το internet τον τελευταίο καιρό...

(μη γελάς Mayhem πάπαρε!)

frontman είπε...

Let me guess!
Πήρες play station!

Durden_Alie είπε...

όχι...!

frontman είπε...

Άρχισες να παίζεις σαξόφωνο!