Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

PPR Universalis

Αγαπητά μου παπάρια!

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι χθες, ξημερώματα Δευτέρας (11/01/10) έλαβε χώρα η πρώτη διαδικτυακή ppr-DotA! Μετά από το άψογο administration του Xleboura, καταφέραμε και είχαμε όλοι οι συμμετέχοντες άρτια ηχητική επικοινωνία (ή σχεδόν άρτια).

Από τη μία ομάδα ήταν τα παπάρια της ξενυχτιάς "Xlebouras" και "frontman" με liaison παίχτη το σκοτεινό "Ypoxeirio" και από την άλλη ομάδα ήταν ο "Anithikos", o "kseftilas1" άκα "nkatsou" και ο "minoas" άκα "singingdagger" άκα "mithrobouzanis" άκα "έχω χάσει τη μπάλα"....!

Η παρουσία του lag ήταν αισθητή αλλά υποφερτή και ευτυχώς η ροή των kilobytes δεν διακόπηκε ουδεμία φορά!

ΣΥΝΟΨΗ ΜΑΤΣ

Η πρώτη παρτίδα ξεκίνησε με όλα τα παπάρια να διαλέγουν ήρωες που θυμούνται από τα παλιά εκτός από τον ποταπό anithiko ο οποίος διάλεξε έναν καινούργιο ήρωα που μοιάζει με γλυτζερό βάτραχο και που τον ξέρει μόνον αυτός. Είναι ευρέως γνωστό άλλωστε ότι ο anithikos έχει το warcraft σπίτι του εδώ και καιρό και λιώνει στη DotA άπειρες ώρες.. Ωστόσο το σκοτεινό Ypoxeirio (επίσης μεγάλος λιωσιματίας) παίζοντας με το Τroll, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να τελειώσει την παρτίδα σε μόλις μισή ώρα!!

Η δεύτερη παρτίδα κύλησε περίπου στο ίδιο μοτίβο, με λίγο περισσότερη ένταση και εκνευρισμό. Σύντομα ο ήχος των πληκτρολογίων και των μπινελικιών που ακουγόντουσαν μέσα από τα ακουστικά μας, άρχισε να μετατρέπται σε μουσική πανδαισία παπαρίλας και αναπηρίας! Και αυτή η παρτίδα έληξε περίπου στο μισάωρο, με νίκη των παπαριών της ξενυχτιάς!

Η τρίτη και τελευταία παρτίδα παίχτηκε σε -em (easy mode) λόγω του προχωρημένου της ώρας. Ο ποταπός anithikos αποφάσησε να κάνει την τελευταία του κίνηση και διάλεξε τον Axe που όλοι ξέρουμε πόσο imba ήρωας είναι ενώ ο minoas διάλεξε έναν από τους καινούργιους ήρωες για να τον δοκιμάσει. Αν και -em, το παιχνίδι αυτό διήρκησε αρκετή ώρα παραπάνω απο τα προηγούμενα. Τα πρώτα συμπτώματα της κούρασης και του ζορίσματος (πούτσαρος, χαζούλη και τα σχετικά) άρχισαν να εμφανίζονται καθώς κυλούσε ο χρόνος σε μια αμφιλεγόμενη μάχη. Τελικά όμως, με μια συντονισμένη επίθεση των παπαριών της ξενυχτιάς, οι πύργοι και τα barracks της αντίπαλης ομάδας έγιναν στάχτη και μπούρμπερη καθορίζοντας τη μοίρα της μάχης! Στο κάτω κάτω είναι γνωστό σε όλους μας ότι ο frontman με τον Phantom Lancer απλά δεν χάνει...

Έτσι το παιχνίδι έληξε με score 3-0 υπέρ της πρώτης ομάδας μέσα σε ένα ευχάριστο και υγιές κλίμα, με μεγάλο νικητή του ματς, την παπαρίλα...


Αν και δεν τους χάλασε καθόλου...!!

12 σχόλια:

Xlebouras είπε...

Πιστεύω πράγματι ότι δεν τους χάλασε καθόλου αγαπητέ Frontman. Ειδικά τον kseftila (όνομα και πράμα)... Η κάλυψη του γεγονότος και η περιγραφή του στο ιστολόγιο είναι άψογη μπορώ να πω. Συγχαρητήρια frontman. Και ας μην ξεχνάνε οι χαμένοι τους στίχους του άσματος: "έπαιξα μια dota χθες, όχι μια τρεις, έφαγα την πούτσα και ζορίστηκα, ναι ζορίστηκα, αλλά μου άρεσε... ζορίστηκα."
Την επόμενη φορά ελπίζω σε ακόμα καλύτερες συνθήκες.
P.F.E.

Dionisis είπε...

αχ θελω κι εγω αυτη τη γλυκιά παπαριλα...

Durden_Alie είπε...

ρε τσόγλανοι! κρατήστε και κάτι για το ΠΣΚ που θα είμαι επάνω!

ρε κουβέρτα frontman πήρες phantom lancer και μιλάς για τον ανήθικο; χαχαχαχαχα

Kitty είπε...

Έτσι εξηγείται που είχε κεφάκια την επομένη το Ypoxeirio γιατί όταν χάνει δε μιλιέται. Βέβαια και μόνο το γεγονός ότι έπαιζε μεταξύ παπαριών ήταν αρκετό για να είναι ευδιάθετος ανεξαιρέτου αποτελέσματος. Μα τι αγάπη είναι αυτή τελοσπάντων!

Mayhem είπε...

αν και δε ξέρω τπτ από ντότες και μαλακίες, φαντάζομαι πως θα είχε πολύ γέλιο γιατί έχω έρθει 1-2 φορές και σας είδα. οι μορφασμοί του frontman είναι για να τους καταγράψουμε, όπως επίσης έχει γέλιο όταν πετάει τα μπουκαλάκια με το νερ΄στον τοίχο. το Ypoxeirio μια ζωή φωνάζει και κλαίει. ο anithikos έχει ένα σατανικό γέλιο και είναι μεγάλη κρυφοπουτάνα. δρα υπογείως.
ο kthnaras έλειπε για να σας βάζει νάρκες και να κάνει "μπουχαχαχα"

α ναι, ξέχασα και τον γιατρό. συνέχεια του την λένε γιατί κάνει μαλακίες. το παιδί μαθαίνει ακόμα. το ύφος του είναι συνέχεια χεσμένο!

σορρυ αλλά τους υπόλοιπους δεν τους έχω δει να παίζουν...

frontman είπε...

@Xlebοuras: Δεν τους χάλασε καθόλου όπως και δε θα χαλάσει και εσένα την επόμενη φορά που θα παίχουμε αντίπαλοι!

@super-dionisis: Είναι απλό! Απλά ακολούθα τις οδηγίες στα σχετικά mails του xleboura και βρες cd-keys για το warcraft! Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους!

@Durden: Την έφαγες τη πούτσα σου και εσύ και τι κατάλαβες???

@Kitty: Once παπάρι, always παπάρι!!!

@Μayhem: Άντε μάθε και εσύ λίγο DotA να σε πηδάμε! Μόνο στο west θα σε σκίζει ο anithikos??

Xlebouras είπε...

Frontmanάκο βλέπω είσαι προκλητικός ακόμα και μετά την χθεσινή πουτσαρίνα (η οποία προφανώς λίγο σε χάλασε αχαχαχαχαχαχα). Δεν πειράζει όμως... κάτι θα γίνει στο ενδιάμεσο πάντα και για σένα. Γελοίε super-d, όλα είναι έτοιμα και σε περιμένουμε. Α και μην ξεχνάμε το χθεσινό...2-0!ΠΟΥΤΣΑ!

Dionisis είπε...

Ρε μαλάκες, να την κατεβάσω την dota ευχαρίστως (μη αυθεντική προφανώς), αλλά που θα βρω τα πολυπόθητα cd-keys ????

Ypoxeirio είπε...

Είναι γελοίο που τσιγκουνεύεστε να δώσετε 20 ευρώ για την παπαρίλα σας. Ήμαρτον σιγά τα λεφτά. ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ WARCRAFT ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΩΡΑ!!!

Ypoxeirio είπε...

http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01273

Durden_Alie είπε...

το Ypoxeirio είναι εγκάθετος της Blizzard...μην τον ακούτε!

frontman είπε...

χαχαχαχαχαχαχα!!!!