Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Χρήσιμες συμβουλές από έναν φυσιοτσίφτη


Λοιπον, καλοι μου φίλοι...Οπως βλέπετε κράτησα την υπόσχεση μου. Ετούτος που βλέπετε αριστερά σας είναι ένας αμανίτης. " Μα τι αμανίτης ειναι ?" Θα με ρωτήσετε κ θα έχετε δίκιο... "Τρώγεται ?" Θα μου πέιτε μετά... Και τώρα η απάντηση: (ξέρω είχατε πολύ αγωνία)... Το συγκεκριμένο μανίταρι είναι ένα κωλομανίταρο που δεν ξέρω καν πως λέγεται. Ο λόγος που ποστάρω εδω θάδε, είναι διότι μοιάζει με ένα άλλο μανιτάρι που τρώγεται και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν βγαίνουμε στην εξοχή με το καλαθάκι μας.

Ελεγξτε:
α) τι χρώμα είναι από κάτω ?
β) έχει βρακάκι ο κορμός του ?
γ) Βγάζει "γάλα" αν κόψετε ένα κομματάκι του ?

Αν οι απαντήσεις είναι "άσπρο" , "ναι" και "όχι" τότε είναι καλό. Αλλίως δεν κάνει για σας και σας συμβουλεύω να ψάξετε άλλα προιόντα για να φτίαξετε κεφάλι ! Προς Θεού, δεν χρειάζεται να το ξεριζώσετε ή να το ποδοπατήσετε. Αφήστε το να υπάρχει. Αλλωστε έχει κι αυτό ζωούλα (για ψυχή δε ξέρω). Μου έκανε εντύπωση πάντως που ακόμα και σε χειμερινούς μήνες συνάντησα τόσο πλούσια κοιτάσματα μανιταριών. Πάει...χαλάσαν οι εποχές κ οι ισσοροπίες...

Όπως και νά χει, ο φίλος σας, σούπερ Διονύσης είναι πάντα εδώ για να σας δίνει πολύτιμες πληροφορίες καθημερινής χρήσης.

ΦΙΛΑΚΙΑ !

14 σχόλια:

Dionisis είπε...

ξέρω...ο φίλος μου ο frontman περιμένει να ποστάρω για την "πορδή της αλεπούς", όμως θα πρέπει να κάνει υπομονή ώς την άνοιξη

frontman είπε...

Super Διονύση το βρακάκι του είναι στρινγκ ή μήπως καμια δαντελωτή κιλότα;

Kitty είπε...

Έλα ρε κι εγώ βρακάκι διάβασα..

Το άρθρο..just hilarious!

Dionisis είπε...

καλέ βρακάκι λέγεται...είναι κομμάτι που τυλίγεται γύρω από τον κορμό του μανιταριού.

frontman είπε...

Αν φοράει βρακάκι πως θα δούμε αν είναι άσπρο από κάτω??

Και κάτι ακόμα: Για να βγάζει γάλα πάει να πεί ότι έχει και βυζιά!
Άρα πρέπει να φοράει και σουτιέν!!

Mayhem είπε...

δε ξέρω για βρακάκια και στριγκάκια αλλά παρατήρησα τον τελευταίο καιρό την δίψα σου για τη φωτογραφία.

αυτή που κάθεσαι σε ένα παγκάκι, μου άρεσε πάρα πολύ...

Dionisis είπε...

ε ναι, κάτι προσπαθώ να κάνω. Ευχαριστώ :) !

frontman είπε...

Μας έχει ζαλίσει τα κάκαλα!
Σε λίγο θα με βγάλει φωτογραφία και την ώρα που κόβω τις αυτότριχές μου.....

Kitty είπε...

Καλά δε γίνεται αυτό. Την πρώτη φορά διάβασα βρακάκι και γέλασα. Το ξανακοίταξα και νόμιζα ότι έλεγε βραΧάκι (ή κάτι τέτοιο). Μου φάνηκε εξίσου παράξενο να έχει ένα μανιτάρι βρακάκι ή βραχάκι.
Σήμερα ξαναβλέπω ότι όντως έλεγε βρακάκι. Anyway!

Κι εγώ είδα τις φωτογραφίες από Βόλο. Τέλειες! Κι εμένα μ'αρέσει να ασχολούμαι με τη φωτογραφία αλλά συνήθως τους ενοχλεί το φλας :P

Ρε frontman έχεις τρίχες στα αυτιά από τώρα; Όταν γεράσεις τι σκατά θα τις κάνεις; Πλεξούδες;

Dionisis είπε...

Καλά ρε φροντμαν...υπόσχομαι εσένα ειδικά να μην σε ενοχλήσω άλλη φορά με την μηχανή μου...
Ετσι κι αλλιώς πρέπει να χάσεις μερικά κιλάκια γιατί βγαίνεις σαν γαλόπουλο ! Μέχρι κ το Wii fit παραπονέθηκε σαν πάτησες επάνω του !


Kitty μπες και στο site να δείς που ανεβάζω τις καλές μου !
http://inner-light.deviantart.com

To flash τους κάνει όλους να γκρινιάζουν αλλά μετά οταν βλέπουν τις φωτογραφίες, τους αρέσει. Το υποχείριο ήθελε να μου κόψει το λαρύγγι στον βόλο, αλλά μετά μου έλεγε..."Έλα διονυσάκο μου, στείλε μερικές ακόμη φωτογραφιούλες σε παρακαλω...."

Kitty είπε...

Ρε Διονύση οι φωτογραφίες είναι τέλειες! Δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος ούτε ξέρω από photoshop και αναλογίες σε μια φωτογραφία. Έχω κάνει όμως αρκετά μαθήματα σχετικά με την ιστορία της τέχνης και το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας μια εικόνα είναι τελείως υποκειμενικό. Η συμμετρία δεν είναι αναγκαία. Που θέλω να καταλήξω;

Διάβαζα τα σχόλια που σου έκανε ένας/μία για να διορθώσεις κάποια πράγματα και μου έρχεται να του πω "ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ!".

Έχεις σκεφτεί να στείλεις δείγματα στο national geographic ή κάτι παρόμοιο; Από μικρή μου άρεσε η ιδεά να ασχολούμαι με τη φωτογραφία της φύσης απλά στην Ελλαδίτσα είναι λίγο δύσκολο να ασχοληθείς με κάτι τόσο ελεύθερο και ασταθές (ως επάγγελμα πάντα).

Πολύ καλή δουλειά παντως

Dionisis είπε...

:) Ευχαριστώ ! Χαίρομαι πολυ που σου άρεσαν !

Βασικά εγώ του ζήτησα να μου κάνει τα σχόλια γιατι τον είχα υπόψη από παλιά και είναι απίστευτα τελειομανής. Το ότι μου είπε μόνο αυτά, το θεωρώ καλό ! Ο τυπος είδε με το μάτι έναν όριζοντα που ήταν στραβός μόνο για 0,2 μοίρες !

Κατά τ'άλλα όχι, δεν νομίζω οτι θα στείλω ακόμη κάπου φωτογραφίες από τη στιγμή που μου λείπει ο εξοπλισμός κ η πείρα και υπάρχουν τόσοι με πολύ καλύτερες φωτογραφίες από τις δικές μου. Ίσως στο μέλλον !

frontman είπε...

@Kitty: Έχω θέμα με τις αυτότριχες...
Όταν γεράσω και αν συνεχίσω να τρώω σα γουρούνι μεταλλαγμένες αηδίες με βλέπω να γίνομαι έτσι.....

Kitty είπε...

hahahahahahaha