Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Λοιπόν ρίχνω πρόταση στο τραπέζι των απανταχού παπαριστών: δημιουργία ενός νέου κλάδου της ομάδας (ίσως ονόματι paparon analysis αλλά περιμένω και άλλες προτάσεις) για την διενέργεια δημοσκοπήσεων εντός του blog για κάθε μια καφρίλα και παπαριά που μας κατεβαίνει στο κεφάλι. Περιμένω αντιδράσεις και προτάσεις και παράλληλα ξεκινώ με το post αυτό την διενέργεια μιας πρώτης -πειραματικής- δημοσκόπησης: πώς θα χαρακτηρίζατε με μια και μόνο μια λέξη (χωρίς απαραίτητα να είναι μια κοινή και προϋπάρχουσα λέξη - έχετε το ελεύθερο να αυτοσχεδιάσετε και είμαι σίγουρος ότι είστε ικανότατοι όλοι σας) τους καθηγητές (την πλειοψηφία τουλάχιστον των καθηγητών) των ελληνικών πανεπιστημίων (όχι μόνον του δικού μας κορυφαίου τμήματος αλλά για οποιαδήποτε σχολή οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες). Για να δούμε τελικά: έχει δίκιο όντως ο φίλος kthnaras και είναι απλά γελοίοι ή εν τέλει είναι κάτι διαφορετικό; Δίνω υπόσχεση πως ακόμα και αν το post αυτό κάνει πάταγο και έχει εκατομμύρια απαντήσεις, ακόμα και τότε θα καθίσω μερόνυχτα να βγάλω τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα (τους) αξίζει. Και ξεκινώ εγώ συμφωνώντας:

ΓΕΛΟΙΟΙ

5 σχόλια:

frontman είπε...

Η ιδέα σου είναι πολύ καλή και προς πληροφόρισή σου, ο blogspot έχει ένα feuture με το οποίο μπορείς να διενεργείς δημοσκοπήσεις. Σύντομα θα σας το δείξω αλλά προς το παρόν πάω να χέσω γιατί κοντεύω να σκάσω.

Η λέξη με την οποία μπορώ να περιγράψω την πλειοψηφία (τουλάχιστον) τον ελλήνων καθηγητών είναι: "Μεγαλειόβλαχοι"!!!

Uncle Aris είπε...

Πρέπει μόνο μία λέξη; Γιατί εγώ θα έλεγα δύο λέξεις που όμως σημαίνουν μία μόνο.

Στρόγυλλοι και μαλλιαροί!

singingdagger είπε...

Ωχ πόνεσε η κεφάλα μου !
ΜΑΛΑΚΕΣ
είναι μωρέ αυτή η λέξη μόνο τα χωράει όλα . Ίσως και το γελοίοι αλλά σε προφορικό λόγο από τον Κτηνάρα.Επίσης είναι η εύκολη λύση . :)

Kthnaras είπε...

Σήμερα που πήρα ρεπό θα σας πω και εγώ την γνώμη μου.
Αφού κάποιος γίνει καθηγητής μέσα από την διδασκαλία του μπορεί να κερδίσει τον σεβασμό, μέσα απο την έρευνα του μπορεί να κερδίσει την αναγνωρισιμότητά και μετα απο προγραμματισμό και την επιμονή μπορεί να κερδίσει κονδύλιά και χρήματά. Δυστυχώς όμως οταν κάποιοι γίνονται καθηγητές συγχέονται και νομίζουν οτι χρίστηκαν Μητροπολίτες και μόνο λόγω της ιδιότητά τους πρέπει να τους φιλάμε το χέρι, να τους ξέρουμε όλοι,να τους δίνουμε ενα σορό λεφτά , να δεχόμαστε οτι έχουν πάντα δίκιο και οτι ξέρουν και κάνουν πάντα το σωστό. Ελαφρυντικό για τους μητροπολίτες το γεγονός ότι η θέση εργασίας τους έχει άπο μόνη της αυτα τα προνόμιά (κακώς η κακώς) και των καθηγητών oxi.
Χαρακτηρίζω λοιπόν την πλειοψηφία τους Μητροπολίτες που σε συνδυασμό με το ψευδοπροοδευτικοπολυτεχνιοαριστεροδεξιο προσανατολισμό τους είναι σαν να τους βρίζω.
ΟΥΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

Kitty είπε...

Για την πλειονότητα των καθηγητών μιλώντας πάντα γιατί σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που αξίζουν εκεί μέσα. Από τα τελευταία έξι χρόνια που είμαι στο ΑΠΘ, από προσωπική εμπειρία κι από χίλιες ακόμα ιστορίες που ακούω σχετικά με άλλα τμήματα θα τους χαρακτήριζα ως τους τυπικούς δημοσίους υπαλλήλους (εξαιρώ τους αδιόριστους και τους δασκάλους φροντιστηρίων, αν και δε διαφέρουν και πολύ στη νοοτροπία).

ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,με όποια αντίληψη και ενέργεια συνεπάγεται και συναποτελείται αυτός ο χαρακτηρισμός.