Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Apocalyptic φλου!




Τον Δρ. Pianka που αναφέρεται στο βιντεάκι τον έχετε ακουστά;
Αν όχι, ρίξτε μια ματιά εδώ!!

Δηλαδή, ή που θα μας γαμήσει ο καταστροφικός ιός, ή που θα εμβολιαστούμε για να μας δηλητηριάσουν οι μασόνοι!

Αφού μας τελείωσαν οι κομμουνιστές, οι ταλιμπάν και οι αφρικανικές μέλισσες, σειρά έχει κάποια άλλη τρομοκρατική απειλή..!

Μα δε θα ησυχάσουμε ποτέ;;

17 σχόλια:

Durden_Alie είπε...

Γεια σου frontman...

Την άποψή μου για κάθε συνωμοσιολογική μπούρδα την ξέρεις...

Σχετικά με τον Dr Pianka και τον υποτιθέμενο λόγο του, περισσότερα στοιχεία μπορείς να βρεις εδώ, όπως επίσης και αλλού στο internet...Με λίγο διάβασμα θα καταλάβεις τη σκοπιμότητα πισω από όλα αυτά...Αν θέλεις την άποψή μου, και μόνο το γεγονός ότι η κριτική ασκείται από "απολογητές" του λεγόμενου Ευφυούς Σχεδιασμού είναι από μόνο του απόδειξη της "αθωότητας" του ανθρώπου...:-) Οι τύποι είναι απλά διανοητικώς καθυστερημένοι!

Για όποιον έξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για την αξία του εμβολιασμού να θυμίσω ότι ο εμβολιασμός έφερε επανάσταση στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων, σώζοντας το ανθρώπινο είδος από μάστιγες όπως η πολιομυελίτιδα, η διφθερίτιδα, η ευλογιά (θυμίζω : ευλογιά = η πρώτη και μοναδική ασθένεια που θεωρείται εξαφανισμένη ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ και αυτό λόγω του εμβολιασμού) και ο τέτανος. Να θυμίσω επίσως το περιστατικό στην Αγγλία της δεκαετίας του '90, όταν λόγω μιας και μόνης εργασίας που--λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε αργότερα--συσχέτιζε τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς με τον αυτισμό (τι πρωτότυπο ε; πάλι ο αυτισμός στη μέση!) προκλήθηκε πανικός, οι γονείς αρνούνταν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα έξαρση της ιλαράς (και των πολλών επιπλοκών της βεβαίως) σε μία κατά τα άλλα ανεπτυγμένη χώρα...

Κι επειδή θα με ρωτήσετε...Εγώ έκανα ήδη το εμβόλιο της εποχικής γρίππης και περιμένω και το καινούργιο...:-)

Mayhem είπε...

είσαι και μορφωμένος άνθρωπος ρε μαλάκα. τι να σου πω. μη μου πεις πως βλέπεις και Λιακόπουλο. να πω ότι μένεις σε ένα κατσικοχώρι και πίνεις γάλα από τα βυζιά της αγελάδας, να πω οκ. αλλά γαμώ την ποτάνα μου. δε θα αλλάξεις ποτέ νοοτροπία.

θα σε μονομαχήσω ρε.................

frontman είπε...

Βρε βλάκα δεν είπα ότι το πίστεψα!
Ίσα ίσα ότι το βλέπω σαν άλλο ένα σενάριο τρομοκρατίας!
Έλεος!!!

Mayhem είπε...

μα δεν είδα να παίρνεις κάποια θέση. και για να το ανεβάζεις μου έδωσες αυτήν την εντύπωση.
άντε, δε θα σε μονομαχήσω.

frontman είπε...

Ωωωωχ μωρέ βλάκα...!!

Mayhem είπε...

ξέρεις, δεν είμαι ο μόνος που πίστεψε το ίδιο με μένα. άλλος είναι ο χαζούλης εδώ μέσα. Ρόμπα!

frontman είπε...

Το κατάλαβα...
Και για να το κάνω νιανιά αναπαράγω την φράση:

"Αφού μας τελείωσαν οι κομμουνιστές, οι ταλιμπάν και οι αφρικανικές μέλισσες, σειρά έχει κάποια άλλη τρομοκρατική απειλή..!"

Και προσθέτω: "Οι τρομοκρατικές απειλές έχουν γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια"

Ωστόσο είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έμαθα για αυτόν τον "Ευφυή Σχεδιασμό" από τον κολοσσό Durden Alie και ήλπιζα εξ αρχής σε έναν καυστικό σχολιασμό του.

Για να ολοκληρώσω την εικόνα, εγώ το σκηνικό αυτό δεν το βλέπω απλά σαν μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας από κάποιους ξιπασμένους μετα-επιστήμονες που αποκτούν ισχύ από τις νοητικά αδρανείς μάζες..

Η δικιά μου θεωρία συνωμοσίας λέει πως πρόκειται για μία ακόμα ελεγχόμενη τρομάρα που πρέπει να πάρουμε. Είτε είναι η γρίπη αυτή που θα μας δολοφονήσει είτε οι αποκαλυπτικοί βιολόγοι...

Μη σας φαίνεται παράξενο. Σκεφτείτε ότι το ισχυρότερο σύγχρονο κράτος στον κόσμο, θεμελιώθηκε πάνω στον πανικό και την τρομολαγνία!

Σκεφτείτε επίσης τις διαβαθμίσεις πανικού που είχε η κάθε -κατα τα αμερικανικά πρότυπα- τρομοκρατική απειλή!
-Οι μαυρούλιδες τρομοκρατούσαν ολόκληρες πολιτείες στις ΗΠΑ.
-Οι κομμουνιστές τρομοκρατούσαν ολόκληρο το κράτος των ΗΠΑ.
-Οι αφρικανικές μέλισσες τρομοκρατούσαν ολόκληρη την ήπειρο της Αμερικής.
-Οι ταλιμπάν τρομοκρατούσαν ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.
Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να τρομοκρατηθεί όλος ο κόσμος, είτε από την απειλή ενός ανεξέλεγκτου ιού, είτε από την απειλή μερικών παρανοϊκών που θέλουν να εξαφανίσουν το 90% του πληθησμού??

Και ξαναλέω: "Ή που θα μας γαμήσει ο καταστροφικός ιός, ή που θα εμβολιαστούμε για να μας δηλητηριάσουν οι μασόνοι!"

Kthnaras είπε...

Η νέα γρίπη υπάρχει και είναι επικίνδυνη θα σκοτώσει πολύ κόσμο όπως κάνει και κάθε άλλη γρίπη όμως. Πρέπει να εμβολιαστεί ο πληθυσμός υψηλού κινδύνου όχι όμως όλοι. Είπαμε να επέμβουμε στη φυσική επιλογή αλλά οχι να το γαμήσουμε όμως ,να βελτιώσουμε τους μηχανισμούς της φύσης αλλά οχι να τους αλλάξουμε(πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακομα).
Μην ακούτε τον durden είναι ενας γενετικά μεταλλαγμένος και βελτιωμένος χρονογιατρος που ήρθε απο το μέλλον για να μας
ενισχύσει σωματικά και πνευματικά πριν την ώρα μας πείτε ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟΦΑΣΙΜΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗ ΦΟΒΟΗΔΟΝΟΛΑΓΝΕΙΑ.

Όποιος θελει ομως ας ακούσει την πρότασή του Θείου Κτηνάρα. Προετοιμαστείτε για ολα τα ενδεχόμενα κανένας δεν πρόκειται να σας προστατεψει εκτος απο τον ίδιο σας τον εαυτό.Αν δεν μας πιάσει η γρίπη θα μας βρει κάτι άλλο υπάρχουν πολλοί μαλάκες εκεί εξω. Κανένας τσομπάνης δεν ειδοποιεί τα πρόβατά του πριν τα σφάξει και για αυτό πιστεύω οτι η νέα γρίπη δεν θα μας κάνει το κακό που λένε οι συνομοσιολογοι

Kthnaras είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :)

frontman είπε...

Εγώ άκουσα πως ο Gummy Bear έχει βάλει σκοπό της ζωής του να αφανίστει όλο το ανθρώπινο γένος από προσώπου Γης...

Τα παριζάκια Υφαντής, είναι μολυσμένα με έναν ρετροϊό, ο οποίος δημιουργεί τάσεις ωραιοπάθειας και μεγαλομανείας.

Όποιος μολύνεται από αυτόν τον ιό θέλει αμέσως να δολοφονήσει οποιονδήποτε είναι ομρφότερος από αυτόν.

Το αποτέλεσμα θα είναι να δολοφονήσουμε όλοι, ο ένας τον άλλο. Και όταν ολόκληρος ο κόσμος θα έχει εξαφανιστεί τότε θα αρχίσει η επίκοιση των πράσινων αρκούδων από τη Μεγάλη Άρκτο..

Νιώθω λίγο ελαφρύς σήμερα :)

Ypoxeirio είπε...

Δε μου λες αγαπητέ Durden εμβόλιο κατά της ευλογιάς υφίσταται στις μέρες μας? Και αν ναι χορηγείται?

Kitty είπε...

Όταν λες ευλογιά εννοείς ανεμοβλογιά; Γιατί γι'αυτό σίγουρα δεν υπάρχει.

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατρός αν το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης είναι 100% ασφαλές;
Απ'όσο ξέρω είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Κι αν κάτι τέτοιο ισχύει είναι απίστευτο το ότι το χορηγούν σε έγγυες και παιδιά!
Πέραν αυτού έχω πληροφορηθεί για το θάνατο ενός μικρού κοριτσιού αφότου εμβολιάστηκε. Επίσης, όσοι πέθαναν από τη νέα γρίπη είχαν ήδη βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό οπότε (μάλλον) θα πέθαιναν όποια αρρώστια και να τους χτυπούσε εφόσον ο οργανισμός τους ήταν αδύναμος.
Παθολόγος με πληροφόρησε ότι η νέα γρίπη αντιμετωπίζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται και η "παλιά". Σπιτάκι,τσαγάκι,κτλ..
Οπότε δεν βρίσκω το λόγο να αρχίσω σαν τρελή να αγοράζω αποστειρωτικά τζελ και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο προσπαθούν να μας πουλήσουν.

Και κάτι για το τέλος. Τελικά αυτός ο ιός του AIDS υφίσταται; Γιατί καθημερινά ακούμε για ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο, αλλά δεν έχω ακούσει για κανέναν που να πέθανε από το AIDS ή στην ουσία από την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τόσο κρυφό το κρατάνε όλοι ή δεν υπάρχουν κρούσματα στην Ελλάδα;

Durden_Alie είπε...

Προς Ypoxeirio :

Όχι...Δεν χορηγείται μαζικά όπως τα άλλα...Η ευλογιά είναι η μόνη λοιμώδης νόσος που θεωρείται εξαφανισμένη με τη βούλα (WHO 1980), οπότε και δεν θεωρείται πλέον απαραίτητο.


Προς Kitty :

Κι όμως, υπάρχει εμβόλιο για την ανεμευλογιά...Νομίζω κυκλοφορεί εδώ και καμιά 10ετία...

Για τα υπόλοιπα ερωτήματά σου :

Κανένα εμβόλιο (όπως και κανένα φάρμακο) δεν είναι 100% ασφαλές, ούτε φυσικά και αυτό της νέας γρίπης. Το θέμα είναι, όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, το cost-benefit analysis...Εάν η πιθανότητα να προσβληθείς και να νοσήσεις σοβαρά είναι πολύ μεγαλύτερη από μια ενδεχόμενη παρενέργεια, τότε η ζυγαριά γέρνει υπέρ του εμβολιασμού...Και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό ισχύει!
Το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης ΔΕΝ είναι σε πειραματικό στάδιο εφόσον έχει πάρει έγκριση και κυκλοφορεί ευρέως.

Σ' αυτό που είπε ο Παθολόγος έχει δίκιο...Δεν υπάρχει καμία διαφορά ούτε στην αντιμετώπιση, ούτε βέβαια και στην κλινική εικόνα...Ο μόνος τρόπος για να διαγνωστεί η νέα γρίπη είναι το ειδικό ορολογικό τεστ!

Για τον ιό HIV : Υπάρχει και ΠΑΡΑυπάρχει και σκοτώνει εκατομμύρια κόσμο παρά τις θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν (και στην Ελλάδα από κάτι δημοσιογράφους του κώλου, μία εκ των οποίων υποστηρίζει ότι είναι και φορέας). Ποιος σου είπε ότι δεν υπάρχουν κρούσματα; Στην Ελλάδα απλά το AIDS δεν είναι μάστιγα όπως στην Αφρική ή την Ασία, αλλά φυσικά και υπάρχουν και κρούσματα και θάνατοι!

Durden_Alie είπε...

ΥΓ Προς Ypoxeirio : Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν στοκ εμβολίων...για παν ενδεχόμενο :-Ρ

Kitty είπε...

Οκ απλά δεν έχει τύχει να ακούσω ποτέ είτε κοντινό μου άνθρωπο είτε κάποιον διάσημο που είναι φορέας HIV.

Για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς δεν ξέρω καθόλου, απλά θυμάμαι ότι ένας φίλος μου πέρασε σε μεγάλη ηλικία πριν 2-3 χρόνια και υπέθεσα ότι δεν έχει βγει ακόμα.

Αυτό που λες για παρενέργειες...Όταν πιθανή παρενέργεια είναι ο ίδιος ο θάνατος,όπως στην περίπτωση που προανέφερα, ποια η διαφορά να μπεις στη διαδικασία εμβολιασμού; Με τις πιθανότητες παίζεις.

Durden_Alie είπε...

Κοίτα, ειλικρινά δεν έχω ακούσει για θάνατο που να τεκμηριώθηκε ότι οφειλόταν στο συγκεκριμένο εμβόλιο...

Αλλά ακόμη κι έτσι είναι, ναι, φυσικά και παίζεις με τις πιθανότητες! Η διαφορά όμως μεταξύ μιας πιθανότητας 1:1000000 και μιας πιθανότητας 1:1000 είναι τεράστια! (τα νούμερα είναι ενδεικτικά, δε γνωρίζω τα ακριβή, αλλά είναι βέβαιο πως η σύγκριση είναι συντριπτική υπέρ του εμβολίου). Είναι σαν να λες ότι δεν παίρνω αντιβίωση για μια πυώδη αμυγδαλίτιδα γιατί υπάρχει η πιθανότητα να πάθω αλλεργικό σοκ και να πεθάνω. Ή, καλύτερα, δεν παίρνω το αυτοκίνητό μου γιατί υπάρχει η πιθανότητα να σκοτωθώ σε δυστύχημα!

Μην ξεχνάς πως η αλήθεια των πιθανοτήτων μπορεί να διαβαστεί ποικιλοτρόπως. Μέσα στα νούμερα των ιατρικών στατιστικών αναλύσεων παραμονεύει ένας περιποιημένος θάνατος για όλους μας :-Ρ

Kitty είπε...

Ξέρεις ότι η πιθανότητα να μείνεις έγκυος στα 40 χρησιμοποιώντας διάφραγμα είναι 1:1000000000;
Η μάνα μου το ήξερε κι όμως πρέπει να σου γνωρίσω και το τρίτο μου αδερφάκι :P
Εντάξει σίγουρα η πιθανότητα να μείνεις έγκυος χωρίς προφύλαξη είναι πολύ μεγαλύτερη αλλά τελικά είναι να σε θέλει το πράγμα.